Nattokináz, Nattokinase enzim 100 mg, 120 db, szív- és érrendszeri egészség, NOW Foods

Cikkszám: 733739031419
Elérhetőség: Nincs készleten, 6-8 nap
Gyártó: Now
22.490 Ft
Menny.:db
Nattokináz, Nattokinase enzim 100 mg, 120 db, szív- és érrendszeri egészség, NOW Foods
22.490 Ft
Menny.:db

Leírás

Nattokináz, 100 mg, 120 db, NOW Foods

    Szív-érrendszeri egészség
    Segít fenntartani a normál véráramot
    2000 FU az aktivitás
    Vegetáriánus / vegán

A nattokináz egy enzim, amelyet izolálnak a nattótól, egy hagyományos japán erjesztett szója ételből. A nattót több ezer éve fogyasztják számos egészséget elősegítő tulajdonsága miatt. A közelmúltban mind a klinikai, mind a nem klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy a nattokináz a normál vérrögképződés támogatásával támogatja a szív és a keringési egészséget. GMO-mentes szójából származik, és 100 mg adagonként 2000 FU-t (fibrinolitikus egységet) tartalmaz.

Javasolt felhasználás: Vegyen be 1 kapszulát 1-2 alkalommal, éhgyomorra.

Nem tartalmaz állati összetevőket.

1 kapszula
Egy adagra jutó összeg% napi érték
Nattokinase (2000 FU)
(enzim Natto kivonatból (nem GMO szója származék) 100 mg *
*Napi érték nincs meghatározva.

Egyéb összetevők: cellulózpor, cellulóz (kapszula), sztearinsav (növényi eredetű) és szilícium-dioxid. Szóját tartalmaz.

Nem búzából, gluténből, tejből, tojásból, halból, kagylóból vagy dióféléből készült. Olyan GMP létesítményben előállították, amely ezeket az allergéneket tartalmazó egyéb összetevőket dolgozza fel.

Csak felnőttek számára. Ne használja a nattokinázt, ha "vérhígító" gyógyszereket (antikoagulánsokat) (például aszpirint, warfarint, heparint) vesz igénybe, vagy ha bármilyen folyamatos vérzési / véralvadási problémája van (ideértve, de nem korlátozva az alábbiakat: aktív fekély, nemrégiben végzett műtét / trauma, hemofília) . Forduljon orvosához, ha terhes / szoptat, gyógyszert szed, vagy egészségi problémája van (ideértve az ellenőrizetlen magas vérnyomást [legalább 200mmHg / 110mmHg]).