C-Vitamin, Ester-C Plus, 1,000 mg, 90 db, Solgar

Cikkszám: 033984591967
Elérhetőség: Utolsó 2 db raktáron
Gyártó: Solgar
14.458 Ft
Menny.:db
C-Vitamin, Ester-C Plus, 1,000 mg, 90 db, Solgar
14.458 Ft
Menny.:db

Leírás

Az Ester-C Plus-t kizárólag a Solgar készíti, és egyedülálló, pH-értékben semleges (nem savas) C-vitamint biztosít, amely gyengéd a gyomor számára. Az Ester-C-ben található C-vitamin metabolitok pozitívan befolyásolják a C-vitamin sejtekben való megtartását, és további előnyöket biztosítanak. Különleges gyártási eljárást alkalmaznak, hogy egyedi kalcium-aszkorbát-metabolit komplexet hozzanak létre. Ez a jól megőrzött komplex jótékony antioxidáns és immunrendszer-támogatást eredményez, természetes bioflavonoidokat és acerola bogyót, valamint csipkebogyó gyümölcsport tartalmaz.

Gyengéd és nem savas

Immun támogatás

GMO-mentes

Alkalmas vegánok számára

Halal

Búza- és tejmentes

Gluténmentes

Kóser Parve

 

Javasolt használat:

Felnőttek étrend-kiegészítőjeként vegyen be egy (1) tablettát naponta, lehetőleg étkezés közben vagy az egészségügyi szakember utasítása szerint.

 

Egyéb hozzávalók:

Növényi cellulóz, mikrokristályos cellulóz, szilícium -dioxid, növényi sztearinsav, dikalcium-foszfát, növényi magnézium-sztearát, növényi glicerin.

Nem tartalmaz: glutént, búzát, tejterméket, szóját, élesztőt, cukrot, nátriumot, mesterséges aromát, édesítőszert és színezéket.

Figyelmeztetések:

Ha Ön terhes, szoptat, bármilyen gyógyszert szed vagy bármilyen egészségügyi problémája van, kérjük, konzultáljon egészségügyi szakemberével, mielőtt bármilyen étrend-kiegészítőt szedne. Hagyja abba a használatát, és ha bármilyen mellékhatás jelentkezik, forduljon orvosához. Tartsa távol gyermekektől. Szobahőmérsékleten tárolandó. Ne használja, ha a palack külső zárója hiányzik vagy sérült.

 

1 tabletta:

 Adagolásonként % napi érték

Kalória 5

Összes szénhidrát 1 g <1%**

C-vitamin (Ester-C® kalcium-aszkorbát formájában) 1000 mg 1111%

Kalcium (Ester-C® kalcium-aszkorbát formájában) 100 mg 8%

Citrus Bioflavonoid Complex 200 mg ***

Acerola kivonat 25 mg ***

Csipkebogyó (gyümölcs)

25 mg ***

Rutin 25 mg ***

** A százalékos napi értékek (DV) 2000 kalóriás étrenden alapulnak.

*** A napi érték (DV) nincs meghatározva.