FH Pro férfiaknak, Klinikai termékenység támogató táplálék kiegészítő, 180 db, Fairhaven Health

Cikkszám: 896593002183
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Gyártó: Fairhaven Health
49.500 Ft
Menny.:db
FH Pro férfiaknak, Klinikai termékenység támogató táplálék kiegészítő, 180 db, Fairhaven Health
49.500 Ft
Menny.:db

Leírás

Fairhaven Health, FH Pro férfiaknak, Klinikai termékenységi kiegészítő, 180 db

Prémium férfi termékenységi kiegészítő, amelynek célja az spermium működésének támogatása az oxidatív stressz csökkentésével.

Erőteljes antioxidáns-alapú termékenységi tabletta, átfogó összetétel, több mint 25 összetevő, beleértve L-karnitint, cinket, CoQ10-et és likopint.

A spermiumok számának, a motilitásnak és a morfológiának a javítására szolgáló kiegészítő.

Az FH PRO for Men-t klinikailag tesztelték izgalmas, úttörő eredményekkel. Egy prospektív klinikai vizsgálat során 148 terméketlen férfit kezeltek FH PRO férfiaknak kiegészítővel három hónapig, ami szignifikánsan csökkentette a sperma DNS fragmentációját és az oxidatív stresszt, és jelentősen javította a spermiumok számát, a progresszív motilitást és a morfológiát.

Az egészséges spermium megfelelő mennyiségben történő előállítása megköveteli, hogy a szervezet rendelkezzen minden szükséges „nyersanyaggal”, és a lehető legkevesebb oxidatív stresszel, amelyre nincs szüksége.

Az FH PRO több mint 25 összetevővel és széles spektrumú antioxidáns támogatásával készült, valamint teljes multivitaminnal, immunitást támogató összetevőkkel, például D-vitaminnal, C-vitaminnal és cinkkel.

Az oxidatív stressz a férfiak terméketlenségének egyik fő oka, mivel ez csökkenti a spermiumok számát és a motilitást. Az FH PRO for Men hatékony adagolást biztosít a termékenységet fokozó kulcsfontosságú összetevőkből, ideértve:

    CoQ10 - védi a sperma sejteket és javítja a sperma motilitását.

    L-karnitin, arginin - javítja a spermatermelést, a mennyiséget és a motilitást.

    Cink, szelén, E-vitamin és likopin - nagy teljesítményű általános célú antioxidánsok, amelyek semlegesítik a szabad gyököknek a spermiumon okozott káros hatásait.

A sperma sejtek és az általuk hordozott DNS egyedileg érzékenyek a szabad gyökök károsító hatására. A sejtmembrán nagy mennyiségű zsírt tartalmaz, amely könnyen károsodik. Az oxidációs stressz befolyásolja annak a DNS-nek az egészségét és integritását, amelyet a spermium a petesejtbe juttat. Az FH PRO biztosítja a legjobb antioxidánsokat a szabad gyökök elleni küzdelemben, ideértve a C-vitamint, az E-vitamint, a cinket, a szelént, a szőlőmag kivonatot, a CoQ10-t, a likopint és az N-acetil-cisztein és még sok más egyebet.

Az antioxidáns kiegészítés hatékony, klinikailag támogatott módszer a spermium egészségének előmozdítására.

Egy nő az összes petesejtjével születik, ellenben a férfival, akinek folyamatosan új spermát kell termelnie. Egészséges férfiaknál folyamatosan termelődik a sperma, napi körülbelül 100 millió spermium mennyiséggel, és mindegyik sperma körülbelül 42-76 napig van életben, a testtel 2 fokkal hűvösebb hőmérsékleten (mivel a herék kívül helyezkednek el). Egyetlen magömlés akár 150 millió spermiumot is tartalmazhat, de ezeknek csak körülbelül 15% -a lesz teljesen normális spermium, amely képes áthatolni a petesejtbe.

Klinikailag kimutatták, hogy az FH PRO férfiaknak 38% -kal növelik a spermaszámot.

A motilitás és a morfológia szintén kulcsfontosságú tényezők, azaz a spermiumnak egyenesen és gyorsan kell úsznia, és megfelelő alakúnak kell lennie ahhoz, hogy elérje és behatoljon a petesejtbe. A spermiumnak az ejakulációjától kezdve a petesejt megtermékenyítéséig először a méhnyakon kell úsznia, majd fel kell úsznia a petevezetékeken. Tekintettel arra, hogy a sperma mérete körülbelül 0,002 hüvelyk hosszú (szabad szemmel nem látható), ez nagyjából ugyanaz lenne, mint Hawaiiból Los Angeles felé az út. A leggyorsabb spermiumnak körülbelül 45 percet, a leglassabbnak pedig körülbelül 12 órát vesz igénybe, hogy elérjen a petesejtig. A legtöbb sperma esetében vagy elfogy az energia, vagy rossz irányba mennek. Néhány spermát természetes antitestek vagy ellenséges nyaki folyadékok pusztítanak el.

Klinikailag kimutatták, hogy a férfiaknál alkalmazott FH PRO 102% -kal növeli a progresszív motilitást, a morfológiát pedig 39% -kal.

A spermiumok 23 kromoszómát tartalmaznak, hogy összeolvadjon a petesejt 23 kromoszómájával és új életet kezdjen. Ez a kromoszómakészlet gyermeke egészségének alapjául szolgál. A kromoszómák az egész életen át számos alapvető feladatban részt vesznek, kezdve a testrendszer növekedésével, fejlődésével és működésével. A kromoszómák szerkezeti változásai előfordulhatnak a spermium sejtek kialakulása során. A DNS-problémák orvosi problémákat okozhatnak a baba számára, és befolyásolhatják az agy fejlődését és az IQ-t.

Az FH PRO férfiaknak kiegészítő egy klinikai vizsgálatban 17% -kal csökkentette a DNS-fragmentációt.

 

Javasolt felhasználás: 
Vegyen be 6 kapszulát naponta vagy az egészségügyi szakember ajánlása szerint adagolja.

 

6 kapszula:

Egy adagra jutó összeg% napi érték

A-vitamin (béta-karotin formájában) 5000 NE 100%

C-vitamin (aszkorbinsav formájában) 120 mg 200%

D3-vitamin (kolekalciferol formájában) 1200 NE 300%

E-vitamin (87,5% d-alfa tokoferil-szukcinát formájában és 12,5% vegyes tokoferol formájában) 200 NE 667%

K-vitamin (50% mint K1 és 50% mint K2) 80 mcg 100%

Tiamin (tiamin-HCI és benfotiamin formájában) 3 mg 200%

Riboflavin (riboflavin 5 foszfát formájában) 3,4 mg 200%

Niacin (niacinamid formájában) 20 mg 100%

B6-vitamin (piridoxál-5-foszfát formájában) 25 mg 1250%

Folát (Quatrefolic formában) 800 mcg 200%

B12-vitamin (metil-kobalamin formájában) 100 mcg 16667%

Biotin (d-biotin formájában) 600 mcg 200%

Pantoténsav (d-kalcium-pantotenát formájában) 20 mg 200%

Jód (kálium-jodidként) 150 mcg 100%

Cink (cink-citrát formájában) 30 mg 200%

Szelén (szelenometionin formájában) 140 mcg 200%

Réz (réz-szulfát formájában) 1 mg 50%

Mangán (mangán-bilsglicinát kelát formájában) 2 mg 100%

Króm (króm-polinikotinátként) 120 mcg 100%

Molibdén (molibdén-glicinát kelát formájában) 75 mikrogramm 100%

L-karnitin L-tartarát 2000 mg **

L-arginin HCI 350 mg **

CoQ10 (ubiquinon formájában) 200 mg **

N-acetil-L-cisztein 200 mg **

20 mg szőlőmag kivonat **

10 mg likopin **

1 mg benfotiamin **

**Napi érték nincs meghatározva.