Barion Pixel
Menü

MotilityBoost, spermium mobilitás növelés férfiaknak, 60 db, Fairhaven Health

Ár:
18.625 Ft
Cikkszám: 895749000172
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Gyártó: Fairhaven Health
Menny.:db

Leírás

Fairhaven Health, Motilitásnövelés férfiaknak, 60 db

Tápanyagok biztosítására szolgál, amelyek pozitívan befolyásolják a spermium motilitását, ide tartozik az L-karnitin, a B12-vitamin és a B6-vitamin.

Antioxidánsokat biztosít, beleértve a CoQ10-et, n-acetil-ciszteint és a quercetin-et, amelyek megóvják a spermium sejteket az oxidatív stressztől.

A Motility Boost támogatja az egészséges spermiumok motilitását L-karnitin, antioxidánsok, vitaminok, ásványi anyagok és gyógynövények hatékony keverékével

Amikor Ön és partnere gyermeket terveznek, akkor szükség van olyan spermiumokra is, amelyek erőteljesen úsznak, hogy elérjék a petesejtet. A Motility Boost kifejezetten az egészséges spermium motilitás támogatására készült.

A MotilityBoost összetevői:

Q10 koenzim (ubiquinone): A Q10 koenzim (CoQ10) egy lipidben oldódó antioxidáns, amely fontos a mitokondriális bioenergetikában, és megtalálható a magfolyadékban és a magplazmában.

N-acetil-cisztein (NAC): Az antioxidánsok, beleértve a NAC-t, melyek küzdenek a szabad gyökökkel szemben, mielőtt károsítanák azok a sperma sejteket.

Quercetin: A quercetin erős antioxidáns.

Arginin: Az arginin számos olyan vegyület prekurzora, amelyről feltételezik, hogy szerepet játszik a sperma motilitásában, beleértve a putreszcint, a spermidint és a sperminot. Ezen kívül az arginin oxidációja salétrom-oxidot hoz létre, amelyről feltételezik, hogy szerepet játszik a termékenységben.

L-karnitin: A karnitin fontos a spermatozoidok fejlődésében, mivel energiaforrásként szolgál az epididymiszben és szerepet játszik a sperma érésében.

B12-vitamin: A MotilityBoostban metil-kobalaminnak nevezett metilezett formában található B12-vitamin fontos vitamin, amelyet gyakran ajánlottak a spermium egészségének támogatására.

Mucuna Pruriens: A Mucuna pruriens, amelyet általában Velvet Bean-nek (Bengáli bársonybab) neveznek, egy trópusi hüvelyes, Afrikában és ázsiai trópusi őshonos növény, amely gyógynövényként támogatja a spermium egészségét.

 

Javasolt használat:

Vegyen be naponta 2 kapszulát étkezés közben.

 

2 kapszula

Egy adagra jutó összeg% napi érték

B6-vitamin (50% piridoxál-5-foszfát, 50% piridoxin HCI) 25 mg 1471%

B12-vitamin (metil-kobalamin formájában) 500 mcg 20833%

Saját keverék:

N-acetil-L-cisztein, L-arginin,

Kvercetin, L-karnitin (L-karnitin formájában)

L-tartarát), Mucuna Pruriens (vetőmag)

Kivonat, CoQ10 (Ubiquinone) 1455 mg **

** Napi érték nincs meghatározva.