Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

Vitanica

Vitanica

Több mint 27 évvel ezelőtt Dr. Tori Hudson létrehozta a Vitanicát a nők igényei számára.
Dr. Hudson több mint 37 éve szakosodott a nők egészségére. Arra jött rá, hogy hiányzik a hangsúly a nők bonyolult és egyedi igényeire vonatkozóan. Ezen igények kielégítésére és a szigorú minőségi szabványoknak megfelelő étrend-kiegészítők kifejlesztésére hozták létre a Vitanicát.

A Vitanica elkötelezett amellett, hogy megőrizze étrend-kiegészítőik tisztaságát és hatékonyságát. Úgy gondolják, hogy ez azokra az elvekre összpontosítva valósul meg, amelyek hozzájárulnak a jól megtervezett termékekhez, amelyek támogatják az egészséget anélkül, hogy hozzájárulnának a toxicitáshoz, biztonságos és hatékony összetevők felhasználásával.

A kiválóságra törekszenek készítményeikben azáltal, hogy optimális adagokat, kiváló tápanyagforrásokat és klinikailag ellenőrzött termékeket biztosítanak a maximális terápiás haszon érdekében. Arra törekednek, hogy a rendelkezésre álló legjobb minőségű, prémium minőségű bio, vadon termesztett vagy gondosan termesztett gyógynövényeket használják. Gyógynövényeiket és kivonataikat a tisztaság, a bioaktivitás és a maximális terápiás hatás alapján választják ki. A nyersanyagok és a késztermékek azonosság, tisztaság és minőség szigorú vizsgálatán esnek át. A teljes termékcsalád gluténmentes, GMO-mentes és vegetáriánus, beleértve a növényi alapú kapszulák használatát is.
 
Rendezés:
Nézet: