Szennalevél, alkalmi székrekedés segítése, 100 db, Nature s Way

Cikkszám: 033674170007
Elérhetőség: 3 pcs raktáron
Gyártó: Nature's Way
4.939 Ft
Menny.:pcs
Szennalevél, alkalmi székrekedés segítése, 100 db, Nature s Way
4.939 Ft
Menny.:pcs

Leírás

Szennalevél, alkalmi székrekedés segítése, 100 db, Nature's Way

Alkalmankénti székrekedés esetén
Tanúsított hiteles TRU-ID™
GMO-mentes
1350 mg adagonként
Vegán
Gluténmentes

A Nature's Way azokról a helyekről szerzi be a növényi anyagokat, ahol a legjobban növekednek. Ezután három különböző szintű tudományos vizsgálati módszert alkalmaznak annak biztosítására, hogy az összetevők megfeleljenek a megalkuvást nem ismerő szabványaiknak. Keresse a TRU-ID™ logót, hogy megtalálja a független, harmadik fél által végzett tesztelés által hitelesített termékeket.

A szennelevél hagyományosan használt gyógynövény, amelyet évszázadok óta alkalmaznak különböző gyógyászati célokra. A növény levelei gazdagok lehetnek bioaktív vegyületekben, például antrakinonokban, flavonoidokban és tanninokban.

A szennelevél híres a hashajtó tulajdonságairól, és gyakran alkalmazzák enyhe vagy időszakos székrekedés kezelésére. Az antrakinonok, amelyek megtalálhatók a szennelevélben, serkentik a vastagbél mozgását és segítik a széklet kialakulását és kiválasztását. Emiatt a szennelevél népszerű összetevő a természetes hashajtó készítményekben.


Javasolt használat:
Felnőttek és 12 év feletti gyermekek: vegyen be 2-3 kapszulát lefekvés előtt egy teljes pohár vízzel. Ne vegyen be 2-3 kapszulánál többet egy 24 órás időszak alatt.

Egyéb hozzávalók:
Növényi eredetű kapszula (hipromellóz).

Nem tartalmaz cukrot, sót, élesztőt, búzát, szóját, kukoricát, tejtermékeket, mesterséges színezéket, aromát vagy tartósítószert.

Figyelmeztetések:
12 éven aluli gyermekek számára nem ajánlott. Ne szedje 7 napnál tovább, mivel a gyakori vagy hosszan tartó használat függőséget okozhat. Ne lépje túl az ajánlott adagot. Nem hosszú távú használatra.

Hányinger vagy hányás esetén ne használja, kivéve, ha egészségügyi szakember utasítja. Ne használja, ha bélbetegsége van. Forduljon egészségügyi szakemberhez, ha a székletürítési szokásaiban hirtelen változást észlel, amely két hétig tart. A végbélvérzés vagy a bélmozgás elmulasztása használat után súlyos állapotot jelezhet. Hagyja abba a használatát, és forduljon egészségügyi szakemberhez.

Megjegyzés: Ez a termék Sennát tartalmaz. Olvassa el és kövesse figyelmesen az utasításokat. Ne használja, ha hasmenése, laza széklete vagy hasi fájdalma van vagy kialakul, mert a Senna ronthatja ezeket az állapotokat és káros lehet az egészségére. Forduljon orvosához, ha gyakori hasmenése van, vagy ha terhes, szoptat, gyógyszert szed vagy egészségügyi problémái vannak.

Tartsa távol gyermekektől. Nyomtatott belső pecséttel biztonsági zárással. Ne használja, ha a tömítés törött vagy hiányzik.

Napi adag: 3 kapszula

  Adagolásonkénti mennyiség % Napi érték
Senna (levél) 1,35 g**
**A napi érték (DV) nincs meghatározva.