Ősi Magnézium

Az Ősi Magnézium koncentrátum az ősidei európai Zechstein-tenger fenékről származik, a földkéreg 1600 és 2000 méter mélyéről, védve az utóbbi 250.000.000 évben. Ez a napjainkban ismert legtisztább magnézium lelőhely. A kiváló minőségű, gyógyszerészeti tisztaságú magnézium-kloridot  a legújabb biotechnológiai módszerrel bányásszák itt. Az anyag így tiszta marad.

A kínai orvoslásban gyakran említett „Csodálatos ásvány”, a magnézium olyan nélkülözhetetlen a szervezetnek, mint a víz vagy a levegő. Már néhány gramm magnézium is több száz biokémiai reakcióban vesz részt a szervezetben, melyek közreműködnek az energiaháztartás, a szív- és érrendszeri folyamatok szabályozásában. Erős csontok és fogak, ragyogó bőr, kiegyensúlyozott hormonháztartás, egészséges idegrendszer – többek között ezt eredményezi, ha megfelelő a magnézium tartalom a sejtekben. Míg azonban a magnéziumdúsítás hatékonyságára óriási pénzeket költenek, addig a szállítása nem sok figyelmet kap. Az Ősi Magnézium készítményekben az ultratiszta, magas koncentrációjú, természetes magnézium-kloridot használják fel egyéb nyomelemekkel együtt, hogy helyileg, bőrön keresztül fejtsék ki hatásukat.

Mivel a bőr élő, lélegző szerv és egyben az egyik legfontosabb méregtelenítő szerv, fontos szerepe van a szervezet ásványi sókkal való feltöltésében is. A magnézium koncentrátum bőrre permetezve gyorsan és hatékonyan felszívódik, ráaádsul helyileg hat – kímélve ezzel a gyomrot és az emésztőrendszert.

Az Ősi Magnézium néhány előnye:

Helyreállítja a sejtes magnéziumszintet
Természetes sejtvédő
Elősegíti a védelmet és a hatékony méregtelenítést
Enyhíti a fájdalmat és a görcsöket
Hangulatjavító és nyugtat stresszes helyzetekben
Segít az egészséges bőrszövet képződésben
Segíti a megfelelő izomműködést
Fellendíti az energiaszintet
Segíti az immunrendszert
Szabályozza a hormonszintet
Nyugtatja a túlaktivált idegsejteket
Javítja az alvás minőségét

Rendezés: