Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Om Mushrooms

Az Om Mushrooms 11 gombafajtát termeszt a 100%-ban organikus tanúsítvánnyal rendelkező GMP (Good manufacturing practice ) létesítményben Carlsbadban, Kaliforniában.

A márkákban szereplő Om szó az Organic Mushrooms kifejezést jelenti, mivel gombáik 100%-ban ökológiai tanúsítvánnyal rendelkeznek. Az Om-nak mélyebb, kulturális és spirituális jelentősége van. Az Om-ot gyakran mantraként ismerik fel, és ha hangosan mondják, az Om (Aum) hang vibrál, energiát és kapcsolatot teremtve.

Az Om gombát a kaliforniai Carlsbadban, környezetvédelmi szempontból ellenőrzött, cGMP-tanúsítvánnyal rendelkező létesítményben termesztik. Sok éves tapasztalattal a csapat kifejlesztette a fényt, a hőmérsékletet, a hidratálást és a levegőáramlást mind a 11 gombafajtánál. A gombák ellenőrzött környezetben történő termesztésének képessége segít optimalizálni a növekedési ciklust és a bioaktív vegyületeket.


A gombák bioakkumulátorok, ami azt jelenti, hogy felszívja azt, ami a környezetében van. Az Om érintetlen termesztő létesítménye biztosítja, hogy toxinok, peszticidek vagy nehézfémek ne veszélyeztessék a végterméket. Ezeknek a dolgoknak a nyomait gyakran megtalálja a tengerentúlon termesztett gombákbanAz Om Mushroom Superfood elkötelezte magát amellett, hogy a termékminőség és az élelmiszerbiztonság terén minden lépésben kiváló minőséget nyújtson. A termékeket vezető, harmadik féltől származó szabályozó auditorok tanúsítják.BRC AA MINŐSÍTÉS: BRC Globális Élelmiszerbiztonsági Szabványnak megfelelő, AA minősítésű vállalatok közé tartozik.
MINŐSÍTETT BIO: A NOP bio szabványt szövetségi szabályozással hozták létre, hogy kielégítsék a biotermékek iránti fogyasztói igényeket. 
MINŐSÍTETT KÓSER: ellenőrizték a termék összetevőit, a gyártási létesítményt és a tényleges gyártást annak biztosítása érdekében, hogy az összetevők, származékok, szerszámok és gépek nyomában ne legyen nem kóser anyag.
GMO-mentes: A Non-GMO Project egy nonprofit szervezet, amely a géntechnológiával módosított anyagokat kerülni kívánó fogyasztók számára egy ellenőrzési módszert dolgozott ki, amelyet gyakori tesztelés támaszt alá.
Rendezés:
Nézet: