NMN nikotinamid-mononukleotid, 250 mg, 60 db, Double Wood

Cikkszám: 859793007327
Elérhetőség: 5 pcs raktáron
Gyártó: Double Wood
40.699 Ft
Menny.:pcs
NMN nikotinamid-mononukleotid, 250 mg, 60 db, Double Wood
40.699 Ft
Menny.:pcs

Leírás

NMN nikotinamid-mononukleotid, 250 mg, 60 db, Double Wood 

Támogatja az egészséges öregedést és a NAD+ termelést
Támogatja az energiaanyagcserét és az egészséges agyműködést

Az USA-ban gyártva
GMO-mentes összetevőkkel készült
Gluténmentes

A nikotinamid-mononukleotid (NMN) a NAD+ közvetlen prekurzora, amely biológiailag jobban hozzáférhető lehet, mint önmagában a NAD+. A NAD+ szint az életkor előrehaladtával csökken, és a pótlás egészségügyi előnyökkel járhat.

Támogatja az egészséges öregedést – Tanulmányok kimutatták, hogy az NMN támogatja a DNS-javítást, és támogatja a Sirtun géneket, amelyek az egészséges öregedéshez kapcsolódnak.
Támogatja az energiaanyagcserét – Kutatások kimutatták, hogy az NMN támogathatja az életkorral összefüggő testi energiatermelést.
Támogatja a NAD+ termelést – az NMN orálisan biológiailag hozzáférhető, és kimutatták, hogy támogatja a NAD+ szintjét a májban és az izomszövetben.
Az USA-ban gyártva – Nikotinamid-mononukleotid-kiegészítőnket itt, az USA-ban gyártják, és tisztaságát és hatékonyságát tesztelték.


Felhasználási javaslat: Étrend-kiegészítőként vegyen be napi 2 kapszulát. Bevehető reggel vagy este, étkezés közben vagy anélkül. Naponta többszöri kisebb adag bevétele a leghatékonyabb.

Nem tartalmaz:
GMO-k, glutén, szója és állati termékek.


Napi adag: 2 kapszula
Adagolásonkénti mennyiség % Napi érték
Nikotinamid-mononukleotid 250 mg*
*Napi érték nincs meghatározva.

Egyéb összetevők: Zselatin (kapszula), bio rizsliszt.

Figyelmeztetések:
Használat előtt konzultáljon orvosával, ha bármilyen gyógyszert szed. Ne használja az NMN-t, ha terhes, szoptat vagy 18 évesnél fiatalabb. Hagyja abba a használatát, és azonnal forduljon orvosához, ha bármilyen mellékhatás jelentkezik. Ne vegye be az NMN-t és ne kezeljen nehéz gépeket. Ne haladja meg a napi 8 kapszulát.