Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Menopause 731, 30 db, Life Extension

Ár:
9.999 Ft
Cikkszám: 737870220435
Elérhetőség: Nincs készleten, 6-8 nap
Gyártó: Life Extension
Menny.:pcs

Leírás

Menopause 731, 30 db, Life Extension

A Menopause 731™ hatóanyaga:
 

Megakadályozza a hőhullámokat, az éjszakai izzadást és a hangulati ingadozásokat
Természetesen segít enyhíteni a menopauza gyakori és nem gyakori kellemetlenségét és tünetét
Szimulálja az ösztrogén hormon aktivitását a menopauza okozta kellemetlenségek enyhítésére
Akár 83%-kal csökkenti a menopauza okozta kellemetlenségeket
Ez a termék egyetlen erős rebarbara kivonatot tartalmaz, amely ösztrogénhormonok használata nélkül enyhítheti a menopauza okozta kellemetlenségeket.

Egészségügyi előnyök:
A menopauzát a természetes öregedés, és a női test természetes ösztrogénszintjének életkor által kiváltott csökkenése okozza, ami ellensúlyozza a női szervezet hormonális egyensúlyhiányát.

Ez a hirtelen változás az ösztrogén egyensúlyban kellemetlen érzéseket és a menopauza jeleit, például hőhullámokat, éjszakai izzadást és hangulati ingadozásokat okozhat.

A termék hatóanyaga egy erős rebarbara kivonat, amely képes utánozni az ösztrogént. Ez segít gátolni az ösztrogénszint változásának hatásait, és enyhítheti a menopauza során fellépő gyakori kellemetlenségeket, például hőhullámokat, éjszakai izzadást és hangulati ingadozásokat.

Miért működik:
Bár a menopauza során jelentkező kellemetlenségek nőről nőre változnak, általában olyan kellemetlenségek kísérik őket, mint a hőhullámok, éjszakai izzadás és hangulati ingadozások.
Az egyéb kellemetlenségek közé tartozik az ingerlékenység, az alvászavarok, a kimerültség, az ízületi és izomfájdalmak, a hüvelyszárazság, a húgyúti egészséggel kapcsolatos problémák és a szexuális funkció. Mindezt a női test ösztrogén hormonszintjének hormonális egyensúlyhiánya okozza.
A Menopause 731™ egy természetes menopauza kiegészítő, amely szibériai rebarbara (R. rhaponticum) erőteljes szabványosított kivonatát tartalmazza. Bár ez a kivonat nem hormon, képes szimulálni az ösztrogénreakciókat a szervezetben.
A menopauza okozta kellemetlenségeket ellensúlyozza az ösztrogén hormon szintjének gyors csökkenése a női szervezetben. A tanulmányok azonban azt mutatják, hogy a rebarbara kivonat ebben a termékben utánozza az ösztrogén aktivitást a női testben. Ez gátolhatja a menopauza során fellépő gyakori kellemetlenségek intenzitását.

A vizsgálatok azt mutatják, hogy a Menopause 731™ hatóanyaga a következőket képes előállítani:
Akár 83%-kal csökkenti a menopauza okozta kellemetlen érzéseket 
A hőhullámok 83%-os csökkentése felé 
Akár 66%-kal csökkenti az ingerlékenységet és a hangulati ingadozásokat 

A termék mögött rejlő tudomány:
A Menopause 731™-ben található szibériai rebarbara kivonat két egyedi vegyületre, a rhaponticinre és a dezoxirhaponticinre van szabványosítva. A preklinikai vizsgálatok kimutatták, hogy a szibériai rebarbara kivonat szelektíven aktivál egy specifikus ösztrogén receptort (ER-β).

Ezzel egyidejűleg egy másik, ER-α néven ismert ösztrogénreceptort is zavartalanul hagy. A tudósok úgy vélik, hogy ez az oka annak, hogy a termékben található szibériai rebarbara kivonat utánozhatja az ösztrogén hatását, ami viszont segít a menopauza tüneteinek csillapításában.

Ezenkívül a termékben található standardizált kivonatot randomizált, placebo-kontrollos klinikai vizsgálatokban tanulmányozták több mint 400 nő bevonásával. A rebarbarakivonat klinikai vizsgálatai 12 héttől két évig tartottak.
A kísérletek befejezése után a vizsgálatokban részt vevő nőket arra kérték, hogy válaszoljanak szabványosított kutatási kérdőívekre, amelyek célja a menopauza során fellépő kellemetlenségek, valamint hangulati és érzelmi egészségi állapotuk értékelése volt.

A kutatási eredmények megvizsgálása után a kutatók azt találták, hogy a szibériai rebarbara kivonat akár 83%-kal csökkentette a menopauza okozta kellemetlenségeket. Ezenkívül 83%-kal csökkentette a hőhullámokat, és 66%-kal csökkentette az ingerlékenységet és a hangulati ingadozásokat.

Hogyan kell használni:
Vegyen be egy (1) tablettát naponta, étkezés közben vagy anélkül, vagy az egészségügyi szakember ajánlása szerint.

Vigyázat:
Ne szedje a gyógyszert, ha ösztrogénfüggő daganata van, vagy a kórelőzményében szerepel.

1-es adag bélben oldódó bevonatú tabletta

Mennyiség adagonként:
ERr 731® szibériai rebarbara (Rheum rhaponticum L.) kivonat (gyökér) [std. > 54% rhaponticin, > 27% dezoxiraponticin] 4 mg
Egyéb összetevők: mikrokristályos cellulóz, sztearinsav, kroszkarmellóz-nátrium, szilícium-dioxid, bélben oldódó bevonat (etilcellulóz, nátrium-alginát, közepes szénláncú trigliceridek, olajsav).

Az ERr 731® a Chemisch-Pharmazeutische Fabrik Göppingen Carl Müller Apotheker GmbH & Co. bejegyzett védjegye.

Adagolás és felhasználás:
Vegyen be egy (1) tablettát naponta, étkezés közben vagy anélkül, vagy az egészségügyi szakember ajánlása szerint.

Vigyázat:
Ne szedje a gyógyszert, ha ösztrogénfüggő daganata van, vagy a kórelőzményében szerepel.

Figyelmeztetések:
Tartsa távol gyermekektől.

Ne lépje túl az ajánlott adagot.
Ne vásárolja meg, ha a külső tömítés eltört vagy sérült.
Ha valamilyen egészségügyi állapot miatt kezelés alatt áll, vagy ha terhes vagy szoptat, kérjük, először konzultáljon kezelőorvosával.
Az étrend-kiegészítő nem helyettesítheti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot. Szorosan lezárva, hűvös és száraz helyen tárolandó.