Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

LactoBif Probiotics, probiotikum, 5 Billion CFU, 60 db, California Gold Nutrition

Ár:
10.123 Ft
Cikkszám: 898220009633
Elérhetőség: 4 db raktáron
Gyártó: California Gold Nutrition
Menny.:db

Leírás

A California Gold Nutrition Lactobif probiotikus formulák 8 aktív és klinikailag kutatott probiotikus törzset tartalmaznak (5 laktobacillus és 3 bifidobaktérium). A kutatások azt mutatják, hogy a Lactobif Probiotic formulákban található probiotikus törzsek rendkívül ellenállóak az alacsony pH-értékkel és a gyomor-bélrendszeri állapotokkal szemben (például sav, epe, pepszin és pankreatin), valamint megtapadnak a bélsejtek sejtvonalaiban.

8 aktív és klinikailag kutatott probiotikus törzs
5 laktobacillus és 3 bifidobaktérium
Garantált hatékonyság
Nincs szükség hűtésre
Alkalmas vegetáriánusok és vegánok számára
Egyenként dupla fóliás buborékfóliával lezárva
Nem tartalmaz: tejtermék, glutén, GMO, szója
Harmadik fél által ellenőrzött cGMP regisztrált (tanúsított) létesítményben készült
iTested Verified

A dupla fóliás buborékfóliával lezárt probiotikumok előnyei:

Optimális akadály az oxigén, a nedvesség és a fény számára
Biztosítja a termék integritását és védelmét
Nincs szükség hűtésre
Garantált hatékonyság
A házi készítésű fermentált élelmiszerek, például joghurt, kefir, kvasz stb. készítése olyan művészet, amelyhez speciális probiotikus kultúraindító termékekre van szükség. A LactoBif Probiotic kapszulák kinyithatók, és a benne lévő por hozzáadható turmixokhoz stb.


Javasolt használat:
Naponta 1 kapszulát vegyen be, étkezés közben vagy anélkül. A legjobb, ha képzett egészségügyi szakember utasításai szerint veszi be.

Egyéb hozzávalók:
Növényi kapszula (módosított cellulóz), mikrokristályos cellulóz, magnézium-sztearát (nem GMO növényi forrás) és szilícium-dioxid.

Ez a termék nem készült tejből, tojásból, halból, rákból származó kagylóból, diófélékből, földimogyoróból, búzából, szójából vagy gluténből. Harmadik féltől származó, auditált, regisztrált és cGMP-kompatibilis létesítményben készül, amely más termékeket is feldolgozhat, amelyek ezeket az allergéneket vagy összetevőket tartalmazzák.

Figyelmeztetések:
Tartsa távol gyermekektől. Az étrend-kiegészítők szedése előtt konzultáljon engedéllyel rendelkező orvossal, gyógyszerészsel, természetgyógyászral vagy más képzett egészségügyi szakemberrel.

Egyenként dupla fóliás buborékfólia a minőség és az Ön védelme érdekében. Ne használja, ha a buborékcsomagolás anyaga kilyukadt vagy hiányzik. Legjobb szabályozott szobahőmérsékleten, 20 °C és 25 °C között tárolható. A nem megfelelő tárolási körülmények, mint például a közvetlen napfénynek való tartós kitettség, a magas hő és páratartalom, idővel a termék károsodását okozhatják.

A hatásosság a lejárati dátumig garantált, ha hűvös, száraz helyen, 25 °C-on vagy az alatti hőmérsékleten tárolja. Hűtés nem szükséges, de erősen ajánlott.
Szobahőmérséklet, eltartható: Legjobb, ha szabályozott szobahőmérsékleten, 20°C és 25°C között tárolható. Az ajánlottnál magasabb tárolási hőmérsékletnek való hosszan tartó expozíció a termék lebomlását és az élő és aktív probiotikus baktériumok számának csökkenését okozhatja.

1 kapszula:
 Adagolásonkénti mennyiség % Napi érték
Probiotikus baktérium keverék 5 milliárd CFU †
A következő törzsekből áll:
Lactobacillus acidophilus (La-14)
Bifidobacterium lactis (Bl-04)
Lactobacillus rhamnosus (Lr-32)
Lactobacillus plantarum (Lp-115)
Bifidobacterium longum (Bl-05)
Bifidobacterium breve (Bb-03)
Lactobacillus casei (Lc-11)
Lactobacillus salivarius (Ls-33)
† Napi érték nincs meghatározva.