L-Theanin, stressz ellen, 60 db, Pure Encapsulations

Cikkszám: 766298005423
Elérhetőség: Utolsó 1 pcs raktáron
Gyártó: Pure Encapsulations
27.099 Ft
Menny.:pcs
L-Theanin, stressz ellen,  60 db, Pure Encapsulations
27.099 Ft
Menny.:pcs

Leírás

L-Theanin, stressz ellen,  60 db, Pure Encapsulations

Elősegíti az ellazulást és segít mérsékelni az alkalmi stresszt

A zöld teát évszázadok óta elismerik, hogy relaxáló tulajdonságokkal rendelkezik. Az l-Theanine, a teából származó egyedülálló aminosav biztosítja a zöld tea jellegzetes ízét. Az l-teanint a zöld tea biológiailag aktív összetevőjeként is felfedezték, amely a relaxáció elősegítéséért felelős. Egy előzetes, nem klinikai vizsgálatban az l-teanin oldat fokozta az alfa-hullámtermelést az önkéntesek agyának occipitális és parietális régiójában. Ezeket a megfigyelt mintákat a relaxáció indexének tekintik.

Ezenkívül gyorsan váltja ki hatását, anélkül, hogy álmosságot okozna. Két további vizsgálatban az alfa-hullámok is kimutathatóak voltak röviddel az l-teanin beadása után. A theanin az egészséges sejtműködés támogatására is hasznos. Az előzetes kutatások azt mutatják, hogy az l-teanin hasznos lehet a menstruáció előtti támogatásban, beleértve az egészséges hangulatot. Ezenkívül beszámoltak arról, hogy mérsékelte a koffein központi idegrendszerre gyakorolt hatását. Az l-Theanine biztonságosságát tanulmányok és a teában való biztonságos fogyasztásának hosszú ideje alátámasztják. A Pure Encapsulations l-Theanine a Suntheanine®, a tudományos vizsgálatokban használt márka.

• Elősegíti az ellazulást
• Segít mérsékelni az alkalmi stresszt
• Hipoallergén, vegán alapanyagokból készült

Termék információ
Adag: 2 kapszula

Mennyiség adagonként
L-Theanine
400 mg

Egyéb hozzávalók:
vegetáriánus kapszula (cellulóz, víz), hipoallergén növényi rost (cellulóz)

Gluténmentes
GMO-mentes

Javasolt használat:
Étrend-kiegészítőként 8-18 éves gyermekeknek 1 kapszulát kell bevenni, naponta 1-2 alkalommal, étkezések között. Felnőtteknek 2 kapszula naponta 1-3 alkalommal, étkezések között.


Figyelmeztetések:
Ha Ön terhes vagy szoptat, bármilyen egészségi problémája van, vagy bármilyen gyógyszert szed, használat előtt konzultáljon egészségügyi szakemberével.
Gyermekek elől elzárva tartandó. Tárolja hűvös, száraz helyen.
Csak akkor használja, ha a biztonsági tömítés sértetlen.