Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Foodsporen

A Foodsporen hisz a gombák gyógyító hatásában őseink régi hagyományos módszereiből. A legújabb tudományos tanulmányoknak köszönhetően ezekre a vitalizáló gombákra új nézőpontból tekintenek. Évezredek óta használják ezeket a különleges gombákat hihetetlen tulajdonságaik miatt.

Kizárólag tiszta vitalizáló gombák alkalmazásával dolgoznak. Kínálatuk erősen koncentrált termékekből állnak, mint például tinktúrák, porok és kapszulák. A Foodsporen egy ökológiailag felelős vállalat, amely látja a természet fontosságát.

Termékeik a gombákból származó fitonutriensek teljes spektrumát tartalmazzák. Ez azt jelenti, hogy termékeikben minden olyan anyag megtalálható, amely az egészséges hatásért felelős. Ehhez az úgynevezett „hármas kivonat” technikát alkalmazzák. Mivel a gombát nem kevesebb, mint három különböző, technikailag fejlett extrakciós módszernek vetik alá, rendkívül tiszta és kiváló minőségű terméket tudnak kínálni.

Étrend-kiegészítő gyártóként kizárólag 100%-os termőtestek alapján dolgoznak.
Termékeik erősen koncentrált tinktúrákból vagy porított kivonatokból állnak, amelyek pozitív hatással vannak minden felhasználó testi és lelki egészségére.
Rendezés:
Nézet: