Eighty8

A Besszádok festői szegletéből származó cseh gyártó, az Eighty8 jellegzetes, megnyerő arculatáról ismert, amely különösen a fiatalabb vásárlók körében kelti fel figyelmet. Az Eighty8 kizárólag olyan kiváló minőségű CBD-termékekkel dolgozik, amelyeket bevált gazdálkodók készítettek szerte Európában.

A CBD legmagasabb hatékonyságának garantálása érdekében a vállalat kizárólag teljes spektrumú kenderkivonatokat használ a legjobb olajok, folyadékok és egyéb termékek előállításához. Ezért a CBD-n kívül minden termék nagyszámú más kannabinoidot és terpént is tartalmaz. A szinergiának és a kísérőeffektusként ismert jelenségnek köszönhetően működnek a legjobban.

A feldolgozott száraz CBD-anyag a további gyártás során használt tipikus cikk. A szárított kender virágok gazdag forrásai a CBD-nek és más, a növényben természetesen előforduló kannabinoidoknak, valamint olyan anyagoknak, mint a gyanta, viasz, flavonoidok, antioxidáns terpének vagy telítetlen zsírsavak. Egyetlen termékhez sem adnak szintetikus CBD-izolátumokat, amelyek csak a természetben előforduló fitokannabinoidokat tartalmazzák. Minden Eighty8 termék gyártása során a hangsúlyt a környezetbarát kialakításra helyezik. Teljes mértékben követik az Európai Unió jogszabályait, tesztelték és a Cseh Köztársaságban történő értékesítésre tanúsították.