Dentalcidin LS Oral Care Solut, fogászati plakk kezelése, 30 ml, Biocidin Botanicals

Cikkszám: 899870002197
Elérhetőség: Utolsó 1 pcs raktáron
Gyártó: Biocidin Botanicals
23.000 Ft
Menny.:pcs
Dentalcidin LS Oral Care Solut, fogászati plakk kezelése, 30 ml, Biocidin Botanicals
23.000 Ft
Menny.:pcs

Leírás

Dentalcidin LS Oral Care Solut, fogászati plakk kezelése, 30 ml, Biocidin Botanicals

A fogászati plakk a fogak felszínén kialakuló lepedék. Tudományosan szólva, ez egy biofilm. A Dentalcidin™LS liposzómaöblítő Biocidin®-t, 18 növényi kivonat és illóolaj szabadalmaztatott keverékét tartalmazza. Kísérleti kutatások azt mutatják, hogy a Biocidin® jelentősen csökkenti a biofilm-termeléssel kapcsolatos baktériumok életképességét.
A Dentalcidin™ fogkrém gyengéden és hatékonyan tisztítja és fehéríti a fogakat, miközben támogatja az egészséges mikrobiális egyensúlyt. A Dentalcidin™LS mélyebb aktivitást biztosít a parodontális területen. Mindkét termék illóolajokat tartalmaz a lehelet felfrissítésére.


Termék információ

Összetevők: Biocidin (áfonya gyümölcs kivonat, szőlőmag kivonat, shiitake gomba kivonat, aranypecsét gyökér, noni gyümölcs kivonat, fokhagymahagyma, fehérfűz kéreg, bogáncs mag, málna gyümölcs, Echinacea Purpurea növényi kivonat, Echinacea Angustifolia gyökér, fekete dió héja , Fekete dió levél, Levendula olaj, Oregánó olaj, Galbanum olaj, Teafa olaj, Fumitory légi részek kivonat, Gentian Lutea gyökér) Mirha gyanta, Szegfűszeg olaj, Borsmenta levél olaj, Kvercetin, CoQ10 (ubikinon)

Egyéb összetevők: növényi glicerin, tisztított víz, foszfolipidek (napraforgómag lecitinből), etanol (burgonyából és/vagy cukornádból), tokoferzolán, akácmézga, természetes kevert tokoferolok
Javasolt használat
Öblítsen 2 pumpálásnyi adaggal 1-2 percig, majd öblítse ki. Használja naponta 2-3 alkalommal a Dentalcidin™ fogkrémmel végzett fogmosás után a teljes program és a folyamatos karbantartás érdekében. A legjobb, ha a felbontást követő 60 napon belül felhasználják.


Figyelmeztetések

Szobahőmérsékleten tárolandó.