Cannabissimo

 CANNABISSIMO COFFEE kávé egy innovatív, prémium minőségű őrölt kávé kendermaggal (Cannabic Sativa L). A kender 20 %-ban tartalmaz cannabinoidokat 100g kávéban.

Mostantól a kávé szerelmesei a mindennapi csésze kávéjukat a kendermag elképesztő egészséges tulajdonságaival, összetéveszthetetlen ízével és aromájával élvezhetik, az olasz lassan pörkölt prémium kávékeverékből.

A Cannabissimo Coffee kutatásai lehetővé tették, hogy minden kávékedvelő számára egy innovatív és egészséges terméket kínáljon, amely a kenderfehérjék (Cannabis Sativa mag) megkérdőjelezhetetlen és gyógyító tulajdonságait tartalmazza. Egyetlen más fehérje összetevő sem tartalmaz annyi esszenciális aminosavat, amely köztudottan erősíti szervezetünk védekezőképességét.
A Cannabissimo coffee 100%-ban természetes és legális.
 
A Cannabissimo Coffee szabadalmaztatott gyártási folyamat eredménye, amely lehetővé teszi a Cannabis Sativa magvakban található összes értékes anyag megtartását. A Cannabissimo Coffee a kendermag és a legjobban pörkölt őrölt kávébab (Arabica 90% Robusta 10%) prémium, teljes ízű keveréke.

A Cannabissimo kávé:

Glutén mentes

Cukormentes

GMO-mentes

Adalékanyagoktól mentes

Tartósítószer mentes

Ízektől mentes

A CANNABISSIMO COFFEE biztonságos és legális a THC-tartalom tekintetében, amely teljes mértékben megfelel az olasz és európai törvényeknek és szabályoknak (megfelelőségi tanúsítvány, kérésre további tanúsítványok is rendelkezésre állnak).

CANNABISSIMO COFFEE A fiatal korosztály életében minden nap iható, mert 100%-ban biztonságos, természetes és növényi eredetű.

Mint minden kávé, ez is tartalmaz koffeint, azonban a Cannabissimo 20%-kal kevesebb koffeint tartalmaz, mint egy normál arabica kávé, és 40%-kal kevesebbet, mint egy robusta kávé.