Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Bio-Kvercitin, 30 db, Life Extension

Ár:
6.754 Ft
Cikkszám: 737870230236
Elérhetőség: 10 db raktáron
Gyártó: Life Extension
Menny.:db

Leírás

A kvercetin egy bioflavonoid, amely támogatja az egészséges immunfunkciókat, valamint az egészséges gyulladásos választ, elősegíti a szív- és érrendszeri és endothel-egészséget és még sok mást.

Gluténmentes

GMO-mentes

A Bio-Quercetin 50-szer nagyobb felszívódást kínál, mint a hagyományos kvercetin, így ideális az egészséges gyulladásos reakció támogatására, valamint az immun- és a szív- és érrendszeri egészség elősegítésére.

Bio-Quercetin előnyei:

Akár 50x nagyobb biohasznosulást biztosít, mint a hagyományos kvercetin

Elősegíti az immunrendszer, a szív- és érrendszeri, valamint az endothel egészségét

Segít gátolni az oxidatív stresszt és támogatja az egészséges gyulladásos választ

Kiváló abszorpció

A gyenge felszívódás megakadályozhatja, hogy kihasználja a kvercetin mély hatásait. A kutatások azt mutatják, hogy ha a kvercetin ültetett eredetű fitoszómába van zárva, akkor az abszorpció akár 50-szeresére nő.

További tények a Bio-Quercetinről

A Bio-Quercetin tartalmaz egyfajta kvercetint, amelyet beépítettek egy fitoszómába. A fitoszóma egy apró gömb, amelyet növényi eredetű foszfolipidek alkotnak. A kvercetin és ez a foszfolipid alapú szállítórendszer kombinálásával az ebben a képletben szereplő kvercetin biológiailag jobban hozzáférhető, megkönnyíti a felszívódást és a test számára könnyebben használható.

Klinikailag vizsgálták a nagyobb felszívódást

Egy randomizált klinikai vizsgálatban a kutatók két orálisan beadott kvercetin fitoszóma dózist hasonlítottak össze (100 mg és 200 mg kvercetint adva), valamint egy 500 mg hagyományos kvercetin adagot. Megállapították, hogy a kvercetin fitoszómát a hagyományos kvercetin adagjának ötödével lehet beadni, és ennek ellenére 10-szer nagyobb expozíciót eredményezhet. Ez azt jelenti, hogy a kvercetin fitoszóma körülbelül 50-szer nagyobb biológiai hozzáférhetőséget biztosít, mint a hagyományos kvercetin.

Elősegíti az egészséges immunválaszt

A Quercetin hosszú hagyományokkal rendelkezik az egészséges immunválasz elősegítésére a szezonális immunproblémákkal szemben. Egy randomizált klinikai vizsgálatban a quercetin-kiegészítés egészséges immunválaszra ösztönözte a fizikailag alkalmas idősebb felnőtteket. Egy másik randomizált kontrollos vizsgálat hasonló eredményeket mutatott ki edzett sportolóknál. Kettős-vak klinikai vizsgálatokban a kvercetin elősegítette az egészséges gyulladásos választ, gátolta az oxidatív stresszt és hozzájárult az egészségi állapot fenntartásához.

Támogatja a szív- és érrendszeri és endoteliális egészséget

A kvercetin elősegíti a szív- és érrendszeri, valamint az endotheliális egészséget, és segíti az egészséges vérnyomás fenntartását már a normális tartományon belül. A kvercetin az oxidatív stressz erős gátlója és elősegíti az egészséges gyulladásos reakciót.

Javasolt használat:

Használat előtt olvassa el a teljes címkét, és gondosan kövesse az utasításokat.

Vegyen be egy (1) kapszulát naponta, vagy az orvos ajánlása szerint.

Egyéb hozzávalók:

Mikrokristályos cellulóz, növényi cellulóz (kapszula), növényi sztearát, szilícium-dioxid.

Figyelmeztetések:

Tartsa távol gyermekektől.

Ne lépje túl az ajánlott adagot.

Ha táplálék-kiegészítőket használ, kérjük, konzultáljon orvosával, ha valamilyen betegség miatt kezelik Önt, ha terhes vagy ha szoptat.

Tárolja szorosan, hűvös, száraz helyen.

1 vegetáriánus kapszula:

 összeg% napi érték

Bio-Quercetin fitoszóma (10 mg kvercetint adva [japán sophora koncentrátumból (virágrügy)], foszfatidilkolin komplex [napraforgóból]) 29 mg **

**Napi érték nincs meghatározva