Bacillus Coagulans, probiotikum, 60 db, Thorne

Cikkszám: 693749758020
Elérhetőség: Nincs készleten, 6-8 nap
Gyártó: Thorne
13.299 Ft
Menny.:pcs
Bacillus Coagulans, probiotikum, 60 db, Thorne
13.299 Ft
Menny.:pcs

Leírás

Bacillus Coagulans, probiotikum, 60 db, Thorne

A Bacillus coagulans (más néven Lactobacillus sporogenes) egy tejsavtermelő baktérium, amely egyedülálló a probiotikus kiegészítésben. A Bacillus coagulans túléli a gyomorsavat, és megőrzi erejét a belekben, ahol támogathatja a gyomor-bélrendszeri működést, a rendszerességet és a gyomor-bélrendszeri zavarokat, például alkalmankénti gázképződést , puffadás, székrekedés vagy hasmenés.

A Bacillus coagulans baktériumok számos pozitív hatást gyakorolhatnak az emberi egészségre. Úgy tartják, hogy elősegítik a bélrendszer egészségét, mivel képesek átvészelni az emésztőrendszerben uralkodó környezeti körülményeket, beleértve az alacsony pH-t és az emésztőenzimeket.

A Bacillus coagulans támogathatja az emésztést és a tápanyagfelszívódást. Úgy vélik, hogy segíthet az irritábilis bél szindróma (IBS) tüneteinek enyhítésében, beleértve a puffadást, hasmenést és hasi fájdalmat.

Ezenkívül a Bacillus coagulans erősítheti az immunrendszert és segíthet a gyulladásos állapotok csökkentésében. Néhány kutatás azt is mutatja, hogy a Bacillus coagulans segíthet a vércukorszint stabilizálásában és az emésztőrendszeri rendellenességek, például a hasmenés vagy a székrekedés kezelésében.

Termék információ
Napi adag: 1 kapszula

Mennyiség adagonként
Bacillus coagulans† 133 mg

Egyéb hozzávalók:
Mikrokristályos cellulóz, hipromellóz (cellulózból származó) kapszula, szilícium-dioxid

Gluténmentes


Felhasználási javaslat: Vegyen be 1 kapszulát naponta kétszer-háromszor, vagy az egészségügyi szakember ajánlása szerint.

Figyelmeztetések:
Csak akkor használja, ha a palack le van zárva. Szorosan lezárva, hűvös, száraz helyen tárolandó.
Ha terhes, a termék használata előtt konzultáljon egészségügyi szakemberével.
† Lactobacillus sporogenes (alternatív nómenklatúra). Kapszulánként legalább 2 milliárd CFU-t tartalmaz.