Barion Pixel
Menü

Artemisinin, immunrendszer és egészséges öregedés, 100 mg, 90 db, Allergy Research Group

Ár:
33.499 Ft
Cikkszám: 713947721609
Elérhetőség: Nincs készleten, 6-8 nap
Gyártó: Allergy Research Group
Menny.:db

Leírás

Artemisinin, immunrendszer és egészséges öregedés, 100 mg, 90 db, Allergy Research Group

Tiszta artemisinin vagy Qinghaosu, az Artemisia annua (édes üröm) gyógynövény aktív összetevője. A jó minőségű Artemisia annua 0,3-0,5% artemisinint tartalmaz, így a tiszta artemisinin több százszor több aktív összetevőt tartalmaz artemisininből, mint maga az egész gyógynövény.

Az Allergy Research Group több mint három évtizede vezette be az artemisinint az Egyesült Államok piacára. Független sejttesztek igazolták hatékonyságát, és minden tételnél független hatásvizsgálatot végeznek HPLC segítségével. Az Allergy Research Group artemisinin legalább 98,5%-os tisztaságú, és nem tartalmaz tujont.

Termék információ

Napi adag:
2 kapszula

Mennyiség adagonként
Artemisinin 200 mg

Egyéb hozzávalók:
Hidroxipropil-metil-cellulóz, mikrokristályos cellulóz, rizshéj koncentrátum, gumiarábikum, napraforgóolaj

Javasolt használat:
Étrend-kiegészítőként 1 vagy 2 kapszula naponta 1-2 alkalommal étkezés előtt, vagy az egészségügyi szakember utasítása szerint. Az artemisinint a legjobb egy olyan program részeként szedni, amely megfelelő májtámogatási tápanyagokat tartalmaz. Érzékeny egyének érdemes étellel bevenni.

Figyelmeztetések:
Terhes és szoptató nők számára nem javasolt. Ezt a terméket csak szakképzett egészségügyi szakember irányítása mellett szabad használni, és a használat során folyamatosan ellenőrizni kell a májenzimeket és a hemoglobint. Ritka esetekben idioszinkratikus májműködési zavarokat okozhat. Antioxidánsokkal vagy vassal kombinálva elméletileg csökkentheti a hatékonyságot.

Száraz hűvös helyen, szorosan lezárva tartandó.