Apigenin, egészséges stresszszint, 50 mg, 120 db, Double Wood

Cikkszám: 850033272017
Elérhetőség: 5 pcs raktáron
Gyártó: Double Wood
20.699 Ft
Menny.:pcs
Apigenin, egészséges stresszszint, 50 mg, 120 db, Double Wood
20.699 Ft
Menny.:pcs

Leírás

Apigenin, egészséges stresszszinteket, 50 mg, 120 db, Double Wood

Az apigenin a kamillában található természetes összetevő, és felelős lehet a kamilla gyulladáscsökkentő, nyugtató és antioxidáns hatásaiért.

Támogatja az egészséges stresszszinteket
GMO-mentes összetevőkkel készült
Gluténmentes

Az apigenin egy bioflavanoid és antioxidáns vegyület, amely számos növényben, gyümölcsben és zöldségben előfordul. A tanulmányok azt mutatják, hogy jó hatással lehet a hangulatra, az egészséges stresszszintre és az alvásra.

Támogatja az alvás minőségét – Az Apigenin támogatja az alvás minőségét anélkül, hogy szedációt okozna.
Támogatja az egészséges stresszszintet – Az Apigenin támogatja az egészséges stresszszinteket azáltal, hogy gátló hatást fejt ki a kortizolra.
• Az USA-ban gyártott - Apigeninünket itt, az USA-ban gyártják, és tisztaságát és hatékonyságát tesztelték.

 
Az apigenin egy növényi eredetű vegyület, amely számos egészségügyi előnnyel és pozitív hatással rendelkezik. Ezt a bioflavonoidot gyakran találjuk meg olyan élelmiszerekben és gyógynövényekben, mint a petrezselyem, a kamilla és a szőlőlevél. Az apigeninnek számos potenciális hatása van, például antioxidáns, gyulladáscsökkentő és daganatellenes tulajdonságokkal rendelkezik. Ezen kívül, segíthet csökkenteni a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát, támogathatja az immunrendszer egészségét, javíthatja az alvásminőséget, és hozzájárulhat az idegrendszer védelméhez. Az apigenin gyakran kutatott terület a természetes gyógyászatban és a táplálkozástudományban, és egyre inkább elismerték jótékony hatásait az egészségre.


Felhasználási javaslat: Kiegészítőként vegyen be napi 1 kapszulát. Az alvás elősegítése érdekében vegye be vacsora közben vagy lefekvés előtt egy zsírforrással együtt. Az egészséges alvás elősegítése érdekében vegye be vacsora közben vagy lefekvés előtt valamilyen zsírforrással együtt.


Tárolás: Hűvös, sötét helyen tárolandó. Ne fagyassza le, ne tegye ki nedvességnek vagy szobahőmérséklet feletti hőnek.

Nem tartalmaz:
GMO-k és glutén,

Napi adag: 1 kapszula

Adagolásonkénti mennyiség % Napi érték
Apigenin 50 mg*
*Napi érték nincs meghatározva.

Egyéb összetevők: hipromellóz (kapszula), rizsliszt.


Figyelmeztetések:
Használat előtt konzultáljon orvosával. Ne alkalmazza az Apigenint, ha terhes, szoptat vagy 18 évesnél fiatalabb.

Hagyja abba a használatát, és azonnal forduljon orvosához, ha bármilyen mellékhatás jelentkezik. Ne használja az Apigenint, és ne kezeljen nehéz gépeket, amíg nem tudja, hogyan érinti Önt. Ne haladja meg a napi 6 kapszulát.