AMPK Metabolic Activator, 30 db, Life Extension

Cikkszám: 737870220732
Elérhetőség: Nincs készleten, 6-8 nap
Gyártó: Life Extension
21.386 Ft
Menny.:db
AMPK Metabolic Activator, 30 db, Life Extension
21.386 Ft
Menny.:db

Leírás

Gluténmentes

GMO-mentes

Harc a hasi zsír ellen

Metabolizmus támogató tabletta

Tanulmányok azt mutatják, hogy az AMPK aktivitás növelése arra ösztönözheti a sejteket, hogy hagyják abba a zsírraktározást, és kezdjék el égetni azt energia érdekében. Így lett megtervezve az AMPK Metabolic Activator, hogy segítsen leküzdeni a nem kívánt hasi zsírt.

Az AMPK nevű enzim megtalálható a szervezet minden sejtjében. Idővel a csökkenő AMPK szint hasi zsír felhalmozódását okozhatja. Az AMPK Metabolic Activator kiváltja a fiatalos AMPK aktivitást, elősegíti a zsírégetést és az egészséges sejtanyagcserét.

Az AMPK azt üzeni  a sejtjeinek, hogy hagyják abba a zsírraktározást, és kezdjék el égetni azt energia érdekében, különösen a has környékén.

Az AMPK Metabolic Activator előnyei:

Ösztönzi a szervezetet a tárolt hasi zsírok elégetésére

Revitalizálja a fiatalos AMPK szintet

Két erős botanikai kivonat váltja ki az AMPK aktivitást

Elősegíti a sejtek egészséges anyagcseréjét

Ezt az étrend-kiegészítést az egészséges táplálkozással és a rendszeres edzésprogrammal együtt kell alkalmazni. Az egyéni eredmények nem garantáltak, és az eredmények eltérőek lehetnek.

 

A G. pentaphyllum (Jiaogulan) egy Ázsiában őshonos növény. Kivonata elősegíti az AMPK enzim fiatalos szintjét és aktivitását.

A hezperidin egy citrusos flavonoid, amely szintén aktiválja az AMPK-t. Támogatja a már egészséges koleszterinszintet és az érrendszer egészséges működését is.

Nem minden zsír egyforma, a hasi zsír az egyik legrosszabb zsírtípus. Itt jön be az AMPK: nem csak az egészséges testsúlyt népszerűsíti, hanem valójában a hasi zsírt célozhatja meg, azt a zsírszövetet, amelyet el kell kerülnünk.

A hasi zsír felgyorsíthatja a test öregedési folyamatát. Csökkent AMPK aktivitást figyeltek meg a zsírszövetben. Itt jön létre az AMPK enzimaktivitás elősegítése.

A növekvő AMPK enzimaktivitás azt jelzi a sejteknek, hogy hagyják abba a zsírraktározást, és kezdjék el használni az ATP létrehozásához. A szervezet AT -t használ a sejtenergiához. Az új AMPK Metabolic Activator egyesíti a citrusfélék flavonoid heszperidint az Actiponin G. pentaphyllum kivonattal, két növényi összetevővel, amelyek kiváltják az AMPK-t és elősegítik a hasi zsír csökkentését.

Az egészséges celluláris AMPK tevékenység a súlykezelési program elengedhetetlen része. De ne feledje: az AMPK aktiválása hatékonyabb lesz, ha egészséges táplálkozással és rendszeres testmozgással kombinálják.

A heszperidin egyéb egészségügyi előnyei:

A hezperidin segít a már egészséges koleszterinszint fenntartásában és elősegíti az egészséges érrendszeri működést. Próbálja ki az AMPK Metabolic Activatort, és vigye a hasi zsír elleni küzdelmet a sejtek szintjére.

 

Javasolt használat:

Használat előtt olvassa el a teljes címkét és kövesse az utasításokat.

Vegyen be egy (1) tablettát naponta, vagy az egészségügyi szakember ajánlása szerint.

Egyéb hozzávalók:

Mikrokristályos cellulóz, sztearinsav, kroszkarmellóz -nátrium, hidroxipropil -cellulóz, vizes filmbevonat (hipromellóz, glicerin, tisztított víz), szilícium -dioxid, növényi sztearát.

Figyelmeztetések:

Tartsa távol gyermekektől.

Ne lépje túl az ajánlott adagot.

Ne vásárolja meg, ha a külső tömítés törött vagy sérült.

Táplálék -kiegészítők használata esetén konzultáljon kezelőorvosával, ha valamilyen betegség miatt kezelés alatt áll, vagy ha terhes vagy szoptat.

Szorosan lezárva, hűvös, száraz helyen tárolandó.

 

1 vegetáriánus tabletta:

 Adagonkénti mennyiség % napi érték

Kalcium (kalcium -karbonát formájában) 130 mg 10%

Hesperidin [narancskivonatból (gyümölcsből)] 500 mg **

Actiponin® gynostemma kivonat (levél) 450 mg **

**Napi érték nincs meghatározva.