ZenBiome Cope, pszichobiotikum, 60 db, Microbiome Labs

Cikkszám: 787790294757
Elérhetőség: Nincs készleten, 6-8 nap
Gyártó: Microbiome Labs
28.199 Ft
Menny.:pcs
ZenBiome Cope, pszichobiotikum, 60 db, Microbiome Labs
28.199 Ft
Menny.:pcs

Leírás

ZenBiome Cope, pszichobiotikum, 60 db, Microbiome Labs

A Zenbiome Cope egy pszichobiotikum, az  1714™ törzs, a Bifidobacterium longum egyedülálló törzse, amely klinikailag bizonyítottan támogatja a kiegyensúlyozott hangulatot, fenntartja az optimális vitalitást, és segít az alkalmi stressz esetén. A Zenbiome Cope B-vitaminokkal és sáfránnyal tovább erősödött, hogy tovább támogassa a bél-agy(-mikrobiom) tengelyt.

A Bifidobacterium longum 1714™ egy speciális probiotikus törzs, amely kifejezetten a bélflóra egészségének támogatására és a gyomor-bélrendszeri funkciók javítására lett kifejlesztve.
A Bifidobacterium longum egy természetes módon előforduló baktériumtörzs, amely megtalálható az emberi bélrendszerben. A Bifidobacterium longum 1714™-nek számos potenciális előnye van az egészségre. Ez a törzs képes kolonizálni és elérni a vastagbélben található területeket, ahol számos fontos funkciót lát el. A kutatások szerint a Bifidobacterium longum 1714™ hozzájárulhat a bélflóra egyensúlyának fenntartásához, az emésztés támogatásához, valamint az immunrendszer egészségének javításához.
Egyes kutatások rámutatnak arra, hogy a Bifidobacterium longum 1714™ segíthet csökkenteni a gyulladást a vastagbélben, támogathatja az egészséges bélműködést, és védhet a káros baktériumok elszaporodásával szemben. Ezenkívül néhány tanulmány azt is sugallja, hogy ez a törzs pozitív hatással lehet az emésztési rendellenességek, például a puffadás és a hasmenés tüneteire.
 

Termék információ:

Javasolt használat:
Vegyen be 1-2 kapszulát reggel étkezés közben vagy anélkül, vagy az orvos utasítása szerint.

Figyelmeztetések:
Ha Ön terhes vagy szoptat, bármilyen gyógyszert szed, vagy egészségügyi problémája van, a termék használata előtt konzultáljon orvosával. Tartsa távol gyermekektől. Ne használja, ha a biztonsági plomba törött vagy hiányzik.

Úgy tervezték, hogy segítse az embereket az élet alkalmi stresszorainak jobb kezelésében. A Zenbiome™ COPE a jól kutatott pszichobiotikumot, a 1714™ egyedülálló törzsét párosítja más létfontosságú tápanyagokkal, például B-vitaminokkal és gyógynövénykivonatokkal, hogy célzott támogatást nyújtson a napi stresszhelyzetekkel és hangulatváltozásokkal való megküzdéshez.

Támogatja az egészséges hangulatot
Elősegíti az alkalmi stresszel történő jobb megküzdést
Támogatja az agyműködést
Fokozza a vitalitást

Az American Institute of Stress legújabb jelentése szerint a lakosság nagy része időről-időre stresszt él át, ami befolyásolja életmódját. Nagyon sokan keresnek beavatkozást a stresszel kapcsolatos problémák kezelésére, beleértve az alkalmi hangulatváltozásokat, az alkalmi álmatlanságot és az energiahiányt.


A bél-agy tengely és a pszichobióma
A bél-agy tengely, a bél mikrobiota és a központi idegrendszer közötti kétirányú kommunikáció szerepet játszhat a kognitív funkciókban, az emésztésben és a hangulatban. A tanulmányok azt mutatják, hogy a vagus ideg rostjainak 80-90%-a a bélhez kapcsolódik, így fizikai kapcsolatot biztosít, amelyen keresztül a bélmikrobióta kommunikál az aggyal. Ehhez kapcsolódóan a pszichobióma kifejezést az egyén kollektív mikrobiomja és mentális állapota közötti kölcsönhatás leírására használják. A változatos és kiegyensúlyozott mikrobiom segíthet fenntartani a bél-agy tengelyt. A pszichobiotikumot a kommenzális baktériumok leírására használják, amelyek szerepet játszanak a bél-agy tengelyben, és támogatják az agy egészségét.


A pszichobiómát támogató megoldás a legmodernebb probiotikus technológiát alkalmazza. Az 1714™, a Bifidobacterium longum egyedülálló törzse, egy feltörekvő pszichobiotikum, amely segíthet az alkalmi stressz kezelésében és annak biokémiai kifejeződésében az emberi szervezetben. Ez a pszichobiotikum úgy fejti ki hatását, hogy a HPA tengelyt célozza meg az egészséges kortizolszint támogatása érdekében. Az 1714™ támogathatja a mentális egészséget, a kognitív folyamatokat, a neurotranszmittereket és az általános jó közérzetet. Egy 4 hetes humán kísérletben az 1714™ csökkentette az észlelt stresszt, javította a memória teljesítményét, csökkentette a mentális fáradtságot, pozitívan támogatta az agyhullámtevékenységet, és javította az alkalmi stresszkezelési képességet.

Összetevők:
BIFIDOBACTERIUM LONGUM (1714™)
B6 VITAMIN (PIRIDOXIN)
B12-VITAMIN (HIDROXOKOBALAMIN)
Sáfránykivonat (AFFRON®)


Figyelmeztetések:
8 éven aluli gyermekek esetén konzultáljon kezelőorvosával.
Ha Ön terhes vagy szoptat; bármilyen gyógyszer szedése esetén konzultáljon orvosával a termék használata előtt. Tartsa távol gyermekektől. Ne használja, ha a biztonsági plomba törött vagy hiányzik.