Wobenzym Plus, ízületek támogatása és fájdalomcsillapítás, 240 db, Mucos Pharma

Cikkszám: 310539039632
Elérhetőség: Nem rendelhető
Gyártó: Mucos Pharma
46.309 Ft
Menny.:db
Wobenzym Plus, ízületek támogatása és fájdalomcsillapítás, 240 db, Mucos Pharma
46.309 Ft
Menny.:db

Leírás

A klinikailag kutatott Wobenzym Plus az eddigi legerősebb Wobenzym formula. A Wobenzym N-hez képest megnövekedett aktivitása és kényelmes, napi 4 tabletta adagja miatt a betegeknek kevesebb tablettára van szükségük, mint a többi Wobenzym készítménynél. A Wobenzym Plus bélben oldódó tabletta formájában kapható, és a proteolitikus enzimek specifikus összetételét biztosítja az ízületek egészséges működésének megőrzésében, átmeneti enyhülést biztosít a mindennapi fájdalmak és izomfájdalmak esetén, valamint támogatja a gyors felépülést terhelés után. A Wobenzym-et az 1960-as évek óta gyártják Németországban, és az elmúlt 50 évben több mint 200 klinikai vizsgálatban kutatták klinikailag.

Termék információ
2 tabletta:
Mennyiség adagonként
Bromelain** (1350 FIB***-egység) (ananászból (szár) Ananas comosus var comosus) 270 mg
Tripszin (4320 FIP***-egység) (sertés (Sus scrofa) vagy szarvasmarha (Bos taurus) hasnyálmirigyéből) 144 mg
Rutozid-trihidrát (Rutin) (Styphnoloblum japonicum virágbimbóból) 300 mg

Egyéb hozzávalók:
**Szárított, tisztított vizes kivonatból. Mikrokristályos cellulóz, kalcium-foszfát, hidroxi-propil-cellulóz, növényi sztearát, bélben oldódó bevonat (nátrium-alginát, közepes láncú trigliceridek, etilcellulóz, sztearinsav, olajsav, tisztított víz), közepes láncú trigliceridek, etil-cellulóz, sav, olajsav, tisztított víz

Javasolt használat:
Felnőttek vegyenek be 2 tablettát naponta kétszer, legalább 45 perccel étkezés előtt, vízzel.

Figyelmeztetések:
Ha gyomor-bélrendszeri elváltozásai/fekélyei, vérzési rendellenességei vannak, vagy véralvadásgátlót/vérhígítót, gyulladáscsökkentőt vagy antibiotikumot szed, vagy műtét előtt áll, használat előtt konzultáljon egészségügyi szakemberrel. Ne használja, ha terhes vagy szoptat. Ha hányingert, hányást vagy túlérzékenységi/allergiás reakciót tapasztal a Wobenzym szedése közben, hagyja abba a használatát, és forduljon kezelőorvosához.
Száraz hűvös helyen tárolandó. Ne használja, ha a biztonsági tömítés eltört vagy hiányzik. Tartsa távol gyermekektől.