Sync Up, brokkoli csírapor, gyümölcs íz, 60 ml, Little Davinci

Cikkszám: 026664014153
Elérhetőség: 17 pcs raktáron
Gyártó: DaVinci Laboratories of Vermont
15.500 Ft
Menny.:pcs
Sync Up, brokkoli csírapor, gyümölcs íz, 60 ml, Little Davinci
15.500 Ft
Menny.:pcs

Leírás

Sync Up, 60 ml, Little Davinci

Idegrendszer és  fejlődés támogatása
A szulforafán, a szinkronizálás kulcsfontosságú összetevője, fokozza a szervezet azon képességét, hogy felvegye a harcot a szabadgyökök okozta károk ellen. A szulforafán aktivál egy speciális fehérjét sejtjeinkben, az úgynevezett Nrf2-t, amely felpörgeti minden sejt immunvédelmét. Ezekkel a szuperképességekkel a sejtek jobban védve vannak a károsodásoktól és sérülésektől.
A brokkoli csíra por étrend-kiegészítőként számos egészségügyi előnnyel járhat a gyerekek számára is, mivel nagyon gazdag tápanyagokban és antioxidáns vegyületekben. 
A brokkoli csíra porban található glükorafanin antioxidáns segíthet erősíteni a gyerekek immunrendszerét, ami különösen fontos lehet a növekedési időszakban, amikor a test még fejlődésben van. Emellett a brokkoli csíra porban található tápanyagok és antioxidánsok is hozzájárulhatnak a sejtek védelméhez, és csökkenthetik a szabad gyökök okozta káros hatásokat.


Néhány kutatás szerint a szulforafán előnyös lehet a gyermekek számára az alábbiak miatt:

Immunrendszer erősítése: A szulforafán képes stimulálni az immunrendszer működését, és így segíthet csökkenteni a fertőzések kialakulásának kockázatát. Egyes kutatások szerint a szulforafán különösen hatékony lehet a gyermekek légzőszervi fertőzéseinek megelőzésében.

Egészséges csontok: A szulforafánban található vegyületek segíthetnek megőrizni a csontok egészségét és csökkenteni a csontritkulás kockázatát.

Egészséges bélrendszer: A szulforafán segíthet javítani a bélflóra összetételét és csökkentheti a gyulladást a bélrendszerben, ami segíthet a gyermekek emésztési problémáinak megelőzésében.
Egészséges anyagcsere: A brokkoli csíra porban található vegyületek segíthetnek az anyagcsere javításában, ami segíthet a gyermekek egészséges testsúlyának és energia szintjének fenntartásában.
Antioxidáns hatás: A brokkoli csíra porban található antioxidánsok segíthetnek a sejtek védelmében és megakadályozhatják a károsodást a testben. Ezzel az összetevővel erősíthető a gyermekek immunrendszere és csökkenthető a betegségek kialakulásának kockázata.

Egészséges szív- és érrendszer: A brokkoli csíra porban található vegyületek segíthetnek csökkenteni a koleszterinszintet, ami segíthet a gyermekek szív- és érrendszeri egészségének megőrzésében.

Általános egészség: A szulforafánban található antioxidánsok és gyulladáscsökkentő vegyületek segíthetnek a gyermekek általános egészségi állapotának javításában.
Magas tápanyag-tartalom: A brokkoli csíra por magas tápanyag-tartalommal rendelkezik, beleértve a fehérjéket, rostokat, vitaminokat és ásványi anyagokat. Ezek az összetevők hozzájárulhatnak a gyermekek egészséges növekedéséhez és fejlődéséhez.


Termék információ
Adagolás mérete: 1 ml
Mennyiség adagonként
Összes szénhidrát, kevesebb, mint 1 g
BroccoPhane® brokkoli csírapor 93,75 mg 375 mcg szulforafán hozamú

Egyéb hozzávalók:
glicerin, víz, olajsav poliglicerid, természetes aromák, napraforgó lecitin, napraforgóolaj, áfonya kivonat, xantángumi, kálium-citrát, vegyes tokoferolok, rozmarinsav.
Tej/tejmentes
Gluténmentes
Vegetáriánus
Szójamentes

Javasolt használat:
Étrend-kiegészítőként permetezze be a szájba a fúvókát kétszer, és nyelje le. Használja naponta egyszer vagy az egészségügyi szakember utasítása szerint. Minden használat előtt alaposan rázza fel.


Figyelmeztetés: Ha gyermekének bármilyen egészségügyi problémája van, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt elkezdi szedni ezt a terméket.
Tárolás: Száraz, hűvös helyen tárolandó. Tartsa távol gyermekektől. A legjobb, ha a felbontást követő 60 napon belül felhasználják.
A termék színe, íze és édessége a természetes összetevők eltérései miatt változhat.

Rövid eltarthatóság: A termék rövid eltarthatósági ideje 6 hónap vagy kevesebb.