Sleep Tight, melatonin spray gyermekeknek, 30 ml, DaVinci Laboratories of Vermont

Cikkszám: 026664014085
Elérhetőség: 93 db raktáron
Gyártó: DaVinci Laboratories of Vermont
9.460 Ft
Menny.:db
Sleep Tight, melatonin spray gyermekeknek, 30 ml, DaVinci Laboratories of Vermont
9.460 Ft
Menny.:db

Leírás

A melatoninnal történő kiegészítés elősegítheti gyermeke egészséges éjszakai pihenését. A kényelmes és nagyszerű ízű DaVinci Laboratories tökéletes alvást biztosít azoknak a gyerekeknek, akiknek nehezen tudnak lenyugodni lefekvés előtt. Segíthet a gyerekeknek gyorsabban elaludni, és hosszabb ideig aludhatnak. A melatonin elősegíti az egészséges alvást, a kognitív teljesítményt, a mentális egészséget és a figyelmet.

A modern világ tele van zavaró tényezőkkel amelyek megnehezítik gyermekei számára a megfelelő éjszakai alvást. A nyolc-tizenkét éves gyerekek például napi hat órát töltenek elektronikus eszközök nézegetésével. Az iPadek, okostelefonok, televíziók, számítógépek és egyéb elektronikus eszközök kék fénye miatt a gyermek melatoninszintje zuhan. A melatonin egy olyan hormon, amely elősegíti a nyugodt éjszakai alvást. Álmosságot és nyugodt alvást ösztönöz. A melatonin akkor termelődik, amikor testet sötétség éri, de a túl kevés természetes fény a nap folyamán megzavarhatja a melatonin ciklust.

Amikor gyermeke melatoninszintje lecsökken, az utolsó dolog, amit tenni akar, az az, hogy a takaró alá bújik, és aludni szeretne. Ha gyermekei nem alszanak eleget, valószínűleg kimerültek és ingerlékenyek lesznek. Nehéz lesz megfelelő viselkedésre ösztönözni őket, és nem fognak odafigyelni az órán. Ön és gyermekei is kimerültek lesznek
Az alacsony melatoninszint vagy a melatonin szekréciója, amely nem olyan sokrétű a nap folyamán, mint kellene, gyakoribb a viselkedési zavarokkal küzdő gyermekeknél.

A melatonin-kiegészítés segíthet a jó éjszakai alvásban. A DaVinci Laboratories biztonságos, egyszerű és ízletes, és ideális azoknak a fiataloknak, akiknek problémái vannak a lefekvés előtti lenyugvással. Segíthet a gyerekeknek gyorsabban elaludni és hosszabb ideig aludni.

A következő okok miatt ajánlott a megfelelő alvás: 
• Az egészséges alvás támogatása
• A cirkadián ritmusok (vagy alvási/ébrenléti ciklusok) normalizálása
• Védelem az éjszakai elektronikus eszközökkel szemben
• Szociális és verbális készségek fenntartása
• Kognitív egészség
• Mentális fókusz

Egészséges alvás és szociális és verbális készségek
A melatonin nemcsak az egészséges alvást támogatja, hanem bizonyos gyerekeknél támogatja a kellemes interakciókat a családdal és a barátokkal, és ez fellendíti kommunikációs készségeket is. A pihentető alvás a jobb kognitív teljesítőképességgel, mentális jóléttel és figyelemfelkeltéssel is összefügg. 

A pihentető alvás elősegítése a késő esti gyerekeknél
A melatonin segíthet a kora reggeli órákig ébren lévő gyerekeknek a cirkadián órájuk visszaállításában.
Ez különösen igaz, ha lefekvés előtt három-négy órával adják be – majd néhány naponta egyre korábban és korábban vegyék be, amíg egészséges időben nem fekszenek le.
Ezenkívül a száraz, viszkető bőrű gyermekek nehezen tudnak elaludni éjszaka. Ezeknél a gyerekeknél a melatonin szintje gyakran alacsony. A táplálékkiegészítők segíthetnek a jó éjszakai alvásban.

A liposzómás gyógyászat előnyei
A melatonint liposzómás bejuttatási technikával lehet beadni fiataloknak. Lehetővé teszi a megfelelő mennyiségű táplálék biztosítását. Ezenkívül megakadályozza, hogy a gyomor lebontsa a melatonint, mielőtt a szervezet felhasználná a kiváló alvás támogatására. Az alvó édes, citrusos íze, valamint a mulatságos elosztási módja a gyerekeket vonzza.
A szoros alvás megkönnyíti, nyugodtabbá és kipihentebbé teszi az életét azáltal, hogy segíti gyermekeit a nyugodt alvásban.
 

Javasolt felhasználás: Étrend-kiegészítőként a 4 éves vagy idősebb gyermekek a fúvókát kb. 2,5 cm-re tartsák a szájtól, kétszer permetezzék be és nyeljék le, vagy az egészségügyi szakember utasítása szerint. Minden használat előtt jól rázza fel.

2 adag spray (0,4 ml):
Adagonkénti mennyiség % napi érték
melatonin 3 mg*
 
*Napi érték nincs meghatározva.
 
Egyéb összetevők: glicerin, víz, napraforgó lecitin, olajsav-poliglicerid, citromsav, xantángumi, narancsolaj, rozmarinsav.
FIGYELMEZTETÉS: Ha gyermekének bármilyen egészségügyi problémája van, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt elkezdi alkalmazni ezt a terméket.

Tartsa távol gyermekektől. Tárolja hűvös, száraz helyen.

A legjobb, ha a felbontást követő 60 napon belül felhasználják.
A termék színe, íze és édessége a természetes összetevők eltérései miatt változhat.