PlantFusion

A Planetary Herbals az ügyfelek bizalmát a legmagasabb minőségi elvárások iránti megingathatatlan elkötelezettséggel tiszteli. Minden tevékenységük vezérelve az, hogy biztonságos, kiváló minőségű termékeket biztosítsanak, amelyek javítják vásárlóik egészségét és jólétét.

A minőség iránti elkötelezettségük a botanikai porok és kivonatok, valamint egyéb nyersanyagok beszerzésével kezdődik, beleértve a bio- és GMO-mentes összetevőket is, ha rendelkezésre állnak. Sok más márkától eltérően saját gyártást végeznek, és teljes ellenőrzést gyakorolnak a nyersanyagbeszerzés, az összeállítás és a minőségellenőrzés minden vonatkozása felett. Minden összetevőnél több tesztet végeznek az azonosság, a tisztaság és a hatásosság biztosítása érdekében. Házon belüli minőségellenőrző csapatuk és laboratóriumuk a legmegfelelőbb klasszikus és modern analitikai értékelési technikákat alkalmazza.

Minden alapanyag tisztaságát és eredetiségét ellenőrzik. A késztermékek becsomagolása előtt minden tételt tesztelnek, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy a vásárlók azt kapják, amit a címke leír.