Pihentető alvás és fájdalomcsillapítás, melatonin és gyömbér, 30 db, New Chapter

Cikkszám: 727783903433
Elérhetőség: Nincs készleten, 6-8 nap
Gyártó: New Chapter
14.110 Ft
Menny.:db
Pihentető alvás és fájdalomcsillapítás, melatonin és gyömbér, 30 db, New Chapter
14.110 Ft
Menny.:db

Leírás

Gyengéd gyógynövénykeverék a pihentető alvás érdekében, melatoninnal és a klinikai hatáserősségű gyömbérrel a fájdalomcsillapításért.

Erős gyógynövényes fájdalomcsillapítás

GMO-mentes

Az NSF által hitelesített gluténmentes

Tanúsított B Corporation (megfelel a legmagasabb szintű társadalmi és környezeti hatásoknak)

100% vegetáriánus

Nem tartalmaz mesterséges aromákat vagy színeket

Gyógyszermentes és nem szokásformáló.

Tudjuk, mennyire fontos az alvás, ezért gondoskodunk arról, hogy a megfelelő alvásmennyiség érdekében melatonint biztosítsunk  a természetes alvási ciklusának támogatásához, és gyömbért a fájdalom enyhítésére.

A melatonin optimális szintjével készült, hogy segítsen szabályozni a természetes alvási ciklust, valamint gyógynövényes alváskeveréket tartalmaz macskagyökérrel, meggyel és golgotavirággal.

Klinikai hatáserősségű gyömbérrel készült, amely természetes módon enyhíti a fájdalmat, valamint egy egészséges gyulladásos gyógynövény keveréket tartalmaz szerves kurkumával, valamint rozmaringgal és a fahéjjal.

Javasolt használat:

Vegyen be 1 kapszulát éjszakánként lefekvés előtt egy órán belül. A legjobb eredmény elérése érdekében legalább 6 órát aludjon.

Egyéb hozzávalók:

Extra szűz olívaolaj, hipromellóz (kapszula), organikus sárga méhviasz és kandelilla viasz.

Figyelmeztetések:

Mint minden étrend-kiegészítő esetében, kérjen tanácsot egészségügyi szakemberétől a termék használatáról, ha egészségi problémája van, vagy gyógyszert szed. Ha szoptat, terhes vagy terhességet tervez, konzultáljon orvosával a termék használata előtt. Ha hosszú távú alvási nehézségei vannak, vagy ha nyugtatókat, vagy bármilyen más alvássegítőt szed, a termék használata előtt konzultáljon egészségügyi szakemberével. Ha mellékhatást vagy allergiás reakciót tapasztal, hagyja abba a felhasználást, és forduljon orvosához. Ne vezessen gépjárművet, ne kezeljen gépeket és ne igyon alkoholt a termék szedésekor. Ne lépje túl a javasolt felhasználást. Tartsa távol gyermekektől.

Napi adag: 1 kapszula

 összeg% napi érték

1 mg melatonin *

Gyömbér (Zingiber officinale) (rizóma) 54 mg szerves szuperkritikus kivonat és 46 mg vizes kivonat 100 mg *

Alvást elősegítő keverék:

Macskagyökér (gyökér) szerves hidroetanol-kivonat és szuperkritikus kivonat, meggy (gyümölcs), szerves golgotavirág (légi részek) hidroetanol-kivonat 20 mg *

Fájdalomcsillapító keverék, egészséges gyulladásos reakció

Kurkuma (rizóma) vizes kivonat és szerves szuperkritikus kivonat, fahéj (kéreg) hidroetanol és szuperkritikus kivonat, rozmaring (levél) szuperkritikus kivonat és 15 mg hidroetanol kivonat *

* A napi érték (DV) nincs meghatározva

Kapcsolódó termékek