Omega 3,6,9, szív és a bőr támogatása, 90 db, Vetri Science

Cikkszám: 026664136794
Elérhetőség: 27 db raktáron
Gyártó: Vetri Science
14.990 Ft
Menny.:db
Omega 3,6,9, szív és a bőr támogatása, 90 db, Vetri Science
14.990 Ft
Menny.:db

Leírás

Az Omega 3, 6, 9 egy átfogó zsírsav formula, amely ALA-ban, GLA-ban, EPA-ban és DHA-ban gazdag, és célja a szív és a bőr egészségének támogatása.

A Vetri Science Laboratories Omega 3, 6, 9 borágómagból, lenmagból és halból származó GMO-mentes olajok keveréke. Az Omega 3, 6, 9 biztosítja a zsírsavak egészséges egyensúlyát, amelyek kritikusak a teljes test egészsége szempontjából, létfontosságú szerepet játszanak a sejtmembránok felépítésében a bőregészségügyi problémákkal küzdő állatok támogatásában, az immunrendszer támogatásában, valamint a megfelelő növekedés támogatásában az idegrendszer fejlődése érdekében. Az Omega 3, 6, 9 az omega 3 és omega 6 kívánatos arányát biztosítja a hatékonyabb és előnyösebb prosztaglandin termelés érdekében.

1 darab gél kapszula:
Alfa-linolénsav (ALA) 178 mg
Linolsav (LA) 171,6 mg
olajsav (OA) 145 mg
Eikozapentaénsav (EPA) 120 mg
Dokozahexaénsav (DHA) 80 mg
Gamma linolénsav (GLA) 72,8 mg
d-alfa tokoferol (E-vitamin) 10 NE
Inaktív összetevők: borágómag olaj, halolaj, lenmagolaj, zselatin, glicerin, tisztított víz.

GMO-mentes

Javasolt használat:

Az egyszerű beadás érdekében nyissa fel a gél kapszulát. Ha egynél több gél kapszulát adagol, ossza meg a délelőtt és délután között.
Minden macska: 1 gél kapszula minden második nap.
6,5 kg alatti kutyák: 1 gél kapszula minden második nap.
6,5-13,5 kg súlyú kutyák: napi 1 gél kapszula.
13,5 kg feletti kutyák: 1 gél kapszula 13,5 kg-onként naponta.


Figyelmeztetések: A biztonságos alkalmazás vemhes vagy tenyésztésre szánt állatoknál nem bizonyított. Ha az állat állapota romlik vagy nem javul, hagyja abba a készítmény alkalmazását és forduljon állatorvosához. A szövetségi törvény tiltja ennek a terméknek a címkén kívüli használatát kérődzőknél. Tárolja hűvös, száraz helyen.
Figyelmeztetések: Csak állati használatra. Gyermekektől és állatoktól elzárva tartandó. Véletlen túladagolás esetén azonnal forduljon egészségügyi szakemberhez.