MyComplex gyógygomba, bio 60 db, Mushrooms4life

Cikkszám: 060409331346
Elérhetőség: Utolsó 1 pcs raktáron
Gyártó: Mushrooms4life
14.100 Ft
Menny.:pcs
MyComplex gyógygomba, bio 60 db, Mushrooms4life
14.100 Ft
Menny.:pcs

Leírás

MyComplex gyógygomba, bio 60 db, Mushrooms4life 

A Mushrooms4Life MyComplex három elismert gyógygomba kombinációja: bio Reishi, a Cordyceps és a Maitake. 

Két kapszula bevitele körülbelül 333 milligramm szerves Reishi spórát, valamint Maitake és Cordyceps gombát tartalmaz. A kapszulák nem tartalmaznak mesterséges adalékanyagokat. Ezenkívül a kapszulák növényi cellulózból készülnek, így vegetáriánusok és vegánok számára is alkalmasak. A Mushrooms4Life termékei organikus gyártásúak az Egyesült Királyságban.

Elismert gyógygombák egyedülálló keveréke
Egyenlő eloszlás 2 kapszulánként a Reishi spórák (333,33 mg), a Maitake (333,33 mg) és a Cordyceps (333,33 mg) között

Gluténmentes

Tápérték két kapszulánként:
Szerves reishi spórák (Ganoderma lucidum) 333,33 mg
Szerves cordyceps (Cordyceps militaris) 333,33 mg
Bio Maitake (Grifola frondosa) 333,33 mg

Összetevők:
bio Reishi spórák (Ganoderma lucidum), bio Cordyceps (Cordyceps militaris) biomassza, bio Maitake (Grifola frondosa) biomassza, vegetáriánus cellulóz kapszula (Hydroxypropylmethylcellulose)*
* nem biológiai

A Reishi (Ganoderma lucidum) gomba hagyományosan használják a kínai és a japán gyógyászatban az immunrendszer erősítésére, valamint az érrendszeri egészség támogatására. A Reishi gomba kivonatait tartalmazó kiegészítőket általában a stressz csökkentésére, a májfunkció javítására és a rák elleni védelemre is használják.

A Cordyceps gomba (Cordyceps sinensis) az ázsiai orvoslásban hagyományosan használt gomba, amely az immunrendszer erősítése, a fizikai teljesítmény és a szexuális funkciók javítása, valamint a vércukorszint csökkentése érdekében használják. A Cordyceps kivonatokat általában sportolók és testépítők használják a teljesítmény és a regeneráció javítására.

A Maitake (Grifola frondosa) gomba számos egészségügyi előnnyel rendelkezik. A Maitake kivonatokat általában az immunrendszer támogatására, a vércukorszint csökkentésére, valamint a vérnyomás és a koleszterinszint szabályozására használják. A Maitake gomba kivonatait is használják a rákellenes kezelések kiegészítőjeként.