Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Mega zöld tea kivonat, koffeinmentes, 100 db, Life Extension

Ár:
16.853 Ft
Cikkszám: 737870954101
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Gyártó: Life Extension
Menny.:db

Leírás

Mega zöld tea kivonat, koffeinmentes, 100 db, Life Extension

A zöld tea (Camellia sinensis) egészséget elősegítő polifenolvegyületeket, például epigallokatechin-3-gallátot (EGCG) tartalmaz, amely egy erős öregedésgátló növényi tápanyag, amely széles körű tudományos kutatás tárgyát képezi.

    Több mint 325 mg erős EGCG-t szolgáltat
    Támogatja a sejtes, kardiovaszkuláris és kognitív egészséget
    Segít fenntartani a koleszterinszintet a normál tartományban
    Elősegíti az egészséges sejtproliferációt és az anyagcserét

Egy átlagos csésze zöld tea körülbelül 150–300 mg polifenolokat tartalmaz. A Mega zöld tea kivonat minden kapszulája 725 mg zöld tea kivonatot tartalmaz, 98% polifenolokra szabványosítva. Ez azt jelenti, hogy kb. 3 csésze zöld teát kellett inni ahhoz, hogy ugyanannyi EGCG-t kapjon, mint amennyit a koffeinmentes Mega zöld tea kivonat egyetlen kapszulája tartalmaz.

A zöld tea tele van polifenoloknak nevezett növényi vegyületekkel, amelyek közül a legjellemzőbb az EGCG. Az EGCG bőséges egészségjavító tulajdonságokkal rendelkezik. Támogatja az egészséges sejtek szaporodását, az anyagcserét és a kardiovaszkuláris egészséget. Az EGCG emellett hozzájárul az agy egészségének védelméhez, javítja az immunrendszer működését és elősegíti az egészséges testtömeg előmozdítását.

A zöld tea egészségügyi előnyei

A zöld tea polifenoljai képesek közvetlenül semlegesíteni a pusztító szabad gyököket, és fokozzák a test belső oxidációs stressz elleni védekezését is. Azt is kimutatták, hogy gátolják az oxidatív stresszt.

A zöld tea támogatja az egészséges sejtek szaporodását. Az EGCG zöld tea polifenoljának rendkívül sokféle sejtes egészségügyi előnye van, pozitívan befolyásolja a mitokondriális egészséget, az intracelluláris jelátviteli útvonalakat, az intracelluláris hírvivőket, a transzkripciós faktorokat, az egészséges génexpressziót és még sok más.

A zöld tea, a zöld tea kivonat és az EGCG elősegíthetik a már egészséges vér koleszterin-, LDL- és trigliceridszintek fenntartását.

A zöld tea és annak polifenoljai, beleértve az EGCG-t, segítik az idegsejtek és az idegfunkciók védelmét, bizonyítottan hozzájárulnak a metabolikus egészség megőrzéséhez és a már egészséges glükózszint fenntartásához.

Javasolt használat:

Vegyen be 1 db kapszulát naponta étkezés közben vagy anélkül, vagy az orvos által javasolt módon.

Egyéb hozzávalók:
Növényi cellulóz (kapszula), rizsliszt, sztearinsav, kovasav.
A Mega zöld tea kivonatban található növényi kivonat koncentrálva van és kettős szabványosítása a legjobb minőség, következetesség és biológiai aktivitás biztosítása érdekében. Minden egyes adag kis mennyiségű koffeint tartalmaz (legfeljebb 3,6 mg).

    Tartsa távol gyermekektől.
    Ne lépje túl az ajánlott adagot.
    Táplálékkiegészítők használatakor kérjük, konzultáljon orvosával, ha egészségügyi problémája van, vagy ha terhes / szoptat.

Tárolja szorosan lezárva, hűvös, száraz helyen.

1 vegetáriánus kapszula:
  Egy adagra jutó összeg% napi érték
Zöld tea koffeinmentes kivonat (levél) [std. 98% polifenolokhoz, 45% EGCG-hez] 725 mg **
**Napi érték nincs meghatározva