Magnézium-L-treonát, 2000 mg, 100 db, Double Wood

Cikkszám: 866812000122
Elérhetőség: 3 pcs raktáron
Gyártó: Double Wood
26.599 Ft
Menny.:pcs
Magnézium-L-treonát, 2000 mg, 100 db, Double Wood
26.599 Ft
Menny.:pcs

Leírás

Magnézium-L-treonát, 2000 mg, 100 db, Double Wood

A magnézium biológiailag hozzáférhető formája
Támogatja a memóriát és az általános kognitív funkciót
Elősegíti az egészséges alvást

GMO-mentes összetevőkkel készült
Gluténmentes

A magnézium nélkülözhetetlen ásványi anyag az étrendben, és a második leggyakoribb elektrolit a szervezetben. A magnéziumhiány gyakori a nyugati étrendben, ezért a magnézium az egyik leggyakrabban használt étrend-kiegészítő.

A magnéziumnak számos kiegészítő formája létezik, de a magnézium-L-treonátot az teszi egyedivé, hogy a kutatások kimutatták, hogy ez a forma különösen javíthatja az agy magnéziumszintjét, és támogatja a memóriát / az általános kognitív funkciókat. A magnézium-L-treonáttal kapcsolatos kutatások kimutatták, hogy támogatja a tanulást, a felidézést és a kognitív egészséget.

• A magnézium biológiailag hozzáférhető formája – az L-treonát egy ásványi kelátképző szer, amely lehetővé teheti az elemi magnézium átjutását a vér-agy gáton.
• Támogatja a memóriát és az általános kognitív funkciókat – A kutatások kimutatták, hogy a magnézium-L-treonát képes magnéziumot juttatni az agyba, és támogatja a memóriát / az általános kognitív funkciókat.
• Elősegíti az egészséges alvást – A magnézium-L-treonát támogathatja az egészséges alvási szokásokat.


Felhasználási javaslat: 

Naponta 4 kapszulát (2 gramm) vegyen be a következő részekre osztva: 2 kapszulát (1 gramm) vegyen be reggel. 2 kapszulát (1 gramm) két órával lefekvés előtt kell bevenni. 2 kapszula (1 gramm) éjszaka ajánlott a Magtein® szedésének első hetében.

Tárolás: Hűvös, sötét helyen tárolandó. Ne fagyassza le, ne tegye ki nedvességnek vagy szobahőmérséklet feletti hőnek.

Nem tartalmaz:
GMO-k és glutén

Napi adag: 4 kapszula
Adagolásonkénti mennyiség % Napi érték
Magnézium-L-treonát (Magtein®) 2000 mg*
Elemi magnézium 144 mg 34,29%
*Napi érték nincs meghatározva.

Egyéb összetevők: Zselatin (kapszula), rizsliszt.

Figyelmeztetések:
A termék használata előtt konzultáljon orvosával. Ne fogyasszon naponta 8 kapszulánál többet. Ne szedje ezt a terméket, ha terhes, szoptat vagy bármilyen más gyógyszert szed. Hagyja abba a használatát, és azonnal forduljon orvosához, ha bármilyen mellékhatás jelentkezik. Ne szedjen magnézium-L-treonátot és ne kezeljen nehéz gépeket, amíg nem tudja, milyen hatással van Önre.

Óvintézkedések:

• Konzultáljon orvosával, ha vényköteles gyógyszereket szed a Magtein®-nel együtt.

• Nem ajánlott gyermekeknek és terhes vagy szoptató nőknek.

• Maximális adag 8 kapszula (4 gramm) naponta.

• Más magnéziumkészítményekhez hasonlóan a Magtein® is álmosságot, álmosságot vagy fejfájást okozhat. Ez magnéziumhiányra utalhat, és átmeneti. Csökkentse az adagot, forduljon orvoshoz, vagy hagyja abba a használatát, ha a tünetek egy hétnél tovább fennállnak.