Liposzómás glutation komplex, 100 ml, Quicksilver

Cikkszám: 752830006089
Elérhetőség: Nincs készleten, 6-8 nap
Gyártó: Quicksilver
43.447 Ft
Menny.:db
Liposzómás glutation komplex, 100 ml, Quicksilver
43.447 Ft
Menny.:db

Leírás

Glutation a nehézfémek és toxinok eltávolítására
Azoknak, akik olyan antioxidánsokat keresnek, amelyek segíthetnek a szervezetből a méreganyagok és nehézfémek eltávolításában

A Liposomal Glutathione Complex összetevői:
Elősegíti a szervezet nehézfém-megkötő képességét
Támogatja a fokozott méregtelenítést
Támogassa a glutationt – a szervezet legerősebb méregtelenítő szerét
A glutation a szervezet egyik legfontosabb méregtelenítője, és a legerősebb természetes antioxidánsunk a szervezetben. A Liposomal Glutathione Complex glutation, B-vitaminok, máriatövis kivonat és egyebek keverékét tartalmazza. Ez a készítmény extra adagot biztosít ebből az antioxidánsból a sejtszintű extra védelem érdekében a szabad gyökök ellen, és támogatja a méregtelenítést, valamint szinergetikus vegyületeket a máj és a sejtek energiatámogatásáért.

Termék részletek "Liposomal Glutathione Complex"
Egészségügyi előnyök:
A glutation, egy fő méregtelenítő és legerősebb belső antioxidánsunk, ennek az elegáns formulának a központi eleme, amelyet a méregtelenítés fokozására terveztek. A máriatövis segíti a máj működését, a B-vitaminok pedig az anyagcserét és az energiát.


Miért működik:
A glutation és a kapcsolódó enzimek hatékonyan képesek megkötni a toxinok széles skáláját, beleértve a reaktív oxigénfajtákat, peroxidokat, lipid-peroxidokat és nehézfémeket. Miután ez az antioxidáns felfogja és semlegesíti, ezek a toxinok biztonságosan eltávolíthatók a májon és a bélrendszeren keresztül. Újrahasznosíthatja az olyan fontos antioxidánsokat is, mint az E- és C-vitamin, és támogathatja az immunrendszer megfelelő működését.

A nanorészecskés máriatövis és a trimetil-glicin támogatják és védik a májat. Mindkettő támogathatja a máj glutation-készleteit. A B-komplex vitaminokat magas biológiailag hozzáférhető formákban kínálják, hogy kielégítsék a méregtelenítés során fellépő anyagcsere-szükségletet, valamint segítsenek a szervezetben az elfogyasztott táplálékot energiává alakítani. A képletben szereplő liposzómák tiszta foszfatidilkolint tartalmaznak, egy lipidet, amely minden sejtmembrán elsődleges építőköve.


A termék mögött rejlő tudomány:
Mivel a glutation és a máriatövis is alacsony biológiai hozzáférhetőséggel rendelkezik szájon át szedve, Dr. Christopher Shade, Ph.D. kifejlesztette ezt a terméket. Kimutatták, hogy a liposzómális bejuttató rendszerek azonnali hatásokhoz és stabilabb plazmakoncentrációkhoz vezetnek. A kivételes felszívódási sebesség mellett a kis liposzómás és nanoemulzifikált részecskék fokozzák a nyirokkeringést, segítik az emésztőenzimek megkerülését és a máj lebomlását.

Quicksilver Delivery Systems®

A modern tudományt használja fel a természet erejének felszabadítására. A világ legfejlettebb foszfolipid-leadó rendszereivel a Quicksilver Scientific kiegészítők valójában foszfatidilkolinnal táplálják a sejteket, mivel gyorsabban és hatékonyabban juttatják el az alapvető hatékony összetevőket.

A Quicksilver Tudományos Egészségügyi Rendszer

A Quicksilver Health System Dr. Christopher Shade liposzómális méregtelenítési módszerekkel kapcsolatos kiterjedt kutatásának eredménye. Dr. Shade a Quicksilver Scientific termékeit egy olyan úttörő méregtelenítési koncepció köré tervezte, amely a toxicitás, az allergia és a fertőzések gátlását/megszüntetését azonosítja, mint a szervezet természetes és egészséges állapotának kulcsát.

Az e tényezők gátlásához vezető út három lépésből áll: visszaállítás, karbantartás és előrelépés. A Quicksilver Scientific Health Systemről itt olvashat bővebben.

Hogyan kell használni:
Vegyünk 1 tk. 1-4 alkalommal naponta. Nyelés előtt tartsa a szájban 30 másodpercig. Ismételje meg a kívánt adagig vagy az egészségügyi szakember utasítása szerint. Vízbe is keverhető. A legjobb éhgyomorra, legalább 10 perccel étkezés előtt. Felbontás után 60 napon belül fel kell használni. Fénytől távol tárolandó. Ha terhes, használat előtt konzultáljon orvosával. Átvételkor hűtsük le.

Adagolás mérete: 5 ml (1 tk.)

Mennyiség adagonként:
Tiamin (B1-vitamin) tiamin-hidroklorid formájában 12 mg
Niacin (B3-vitamin) (niacinként, niacinamidként) 10 mg
Riboflavin (B2-vitamin) (riboflavin-5-foszfát formájában) 3,6 mg
B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid formájában) 6,7 mg
Folát (kalcium-folinát formájában) 500 µg
B12-vitamin (metilkobalaminként) 500 µg
Biotin 500 µg
Pantoténsav (kalcium-d-pantotenát formájában) 22,5 mg
Opitac™ glutation 325 mg
Trimetil-glicin (betain formájában) 20 mg
Máriatövis mag kivonat 57,5 mg
Foszfolipidek (tisztított napraforgómag lecitinből) 400 mg
Egyéb összetevők: víz, glicerin, etanol, E-vitamin (d-alfa-tokoferol-polietilénglikol 1000-szukcinát formájában), közepes láncú trigliceridek, EDTA (tartósítószerként), természetes növényi aroma (MSG nélkül), természetes kevert tokoferolok, természetes citrus- és mentaolajok

Az Opitac™ a KOHJIN Life Sciences Co., Ltd. védjegye.

Felbontás után 30 napon belül fel kell használni. Fénytől távol tárolandó.


Figyelmeztetések:
Tartsa távol gyermekektől.

Ne lépje túl az ajánlott adagot.

Ne vásárolja meg, ha a külső tömítés eltört vagy sérült.

Ha valamilyen egészségügyi állapot miatt kezelés alatt áll, vagy ha terhes vagy szoptat, először konzultáljon orvosával.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesítheti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.