Lion s Mane Organikus gomba kivonat, 50 ml, KÄÄPÄ Health

Cikkszám: 6430071310083
Elérhetőség: Nincs készleten, 6-8 nap
Gyártó: KÄÄPÄ Health
13.999 Ft
Menny.:db
Lion s Mane Organikus gomba kivonat, 50 ml, KÄÄPÄ Health
13.999 Ft
Menny.:db

Leírás

Kiváló minőségű Lion's Mane tinktúrák egyenesen Finnországból. Míg a legtöbb gomba-kiegészítő Kínából származik, a KÄÄPÄ Health minden gombáját a gyönyörű és tiszta Finnországban termeszti. 100%-ban szerves, tiszta. A tinktúrák csak a termőtesteket tartalmazzák, szemeket vagy egyéb töltőanyagokat nem tartalmaznak.

Immunrendszer támogatása: A lion's mane gomba erősíti az immunrendszert, elősegíti a test természetes védekező mechanizmusainak aktiválódását, és segíti a szervezetet a fertőzésekkel és a betegségekkel szembeni küzdelemben.

Idegrendszer támogatása: A gomba különösen hatékony lehet az idegrendszer egészségének támogatásában. Tanulmányok kimutatták, hogy a lion's mane képes lehet javítani az agyi funkciókat, beleértve a memóriát és a koncentrációt.

Gyulladáscsökkentő hatás: A lion's mane gomba segíthet csökkenteni az általános gyulladást a testben, ami hozzájárulhat az egészséges immunitáshoz és a betegségek megelőzéséhez.

Antioxidáns hatás: A gomba erős antioxidáns hatású, ami segít megvédeni a sejteket az oxidatív stressztől és a káros szabad gyököktől.

Szív- és érrendszeri egészség: A lion's mane gomba képes lehet csökkenteni a koleszterinszintet, ami hozzájárulhat a szív- és érrendszeri egészség javításához.

Csepegtesse a tinktúrát a nyelv alá, majd nyelje le. Teával, kávéval, turmixokkal vagy más (sütési) receptekkel is finom. Egy 30 ml-es palackban egy teli pipetta 0,6 ml-nek felel meg. Az 50 ml-nél ez 2 ml. A maximális napi adag 2 ml.

Megjegyzés: a tinktúrák meglehetősen erősek, ezért minden háromhavi használat után tartson egy hét szünetet.

Kiváló minőségű tinktúrák csak termőtesttel
Koncentráció: 1000 mg napi adagonként (16:1)
Nincsenek szemek vagy töltőanyagok
Tiszta, közvetlenül Finnországból
Ultrahangos kivonás
Tanúsított bio
Tartalom: 50 ml
Pipettával ellátott palackban szállítva

Összetevők: Oroszlánsörény*, alkohol* (25%), tisztított víz

* Bio minősítésű