Napi Alvás (cirkadián ritmus), 30 db, Life Extension

Cikkszám: 737870230038
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Gyártó: Life Extension
13.909 Ft
Menny.:db
Napi Alvás (cirkadián ritmus), 30 db, Life Extension
13.909 Ft
Menny.:db

Leírás

Life Extension, Napi Alvás, 30 db

A Life Extension receptje kombinálja a melatonint és az egyedülálló citrushéj kivonatot, hogy ösztönözze mind a központi, mind a perifériás cirkadián ritmus egészséges működését. A MicroActive Melatonin elősegíti az optimális alvási-ébrenléti ciklusokat, a fiatal citrushéjból származó Nobiletin pedig támogatja a perifériás cirkadián ritmust szabályozó gének egészséges kifejeződését.


    Elősegíti az egész test egészséges cirkadián ritmusát
    Támogatja az egészséges alvás-ébrenléti ciklusokat
    Segít fenntartani az egész test egészségét
    Mind a melatonin, mind a nobiletin citrus kivonatot tartalmaz


A cirkadián ritmus a legismertebb az alvás-ébrenléti ciklusok szabályozására. Az agyban, az alvást szabályozó belső időmérőn, a központi cirkadián „órán” kívül, a különböző szervekben perifériás cirkadián órák is vannak, amelyek szabályozzák az alapvető biológiai folyamatokat: pulzusszám, testhőmérséklet, hormonfelszabadulás, vérnyomás, máj-, vese- és hasnyálmirigy-funkció, és így tovább.

Az öregedés, a hektikus modern életmód és más tényezők megzavarhatják a cirkadián ritmust, ami befolyásolhatja az egészségét. Ezért fejlesztettük ki a Circadian Sleep formulat, a természetes ritmusok helyreállításához. A MicroActive Melatonin az agy központi óráját célozza meg, míg a Nobiletin fiatal citrushéj kivonat az egészséges perifériás órákat segíti, amelyek a test többi részét ellenőrzik.

A perifériás cirkadián órák a test szinte minden sejtjében léteznek, és hierarchikusan vannak elrendezve, a központi óra beállítja az ütemét az egészséges alvás-ébrenlét ciklusok szabályozásával. Az „alváshormonnak” nevezett melatonint elsősorban éjjel, az agyban szintetizálja a tobozmirigy. A melatonin biztosítja, hogy a központi óra megfelelően szabályozza az alvás-ébrenlét ciklusokat, és a perifériás órákat az alvás-ébrenlét ciklusokkal igazítsa az egész test egészségéhez.

Tehát az egészséges szervezet cirkadián ritmusának első lépése, a központi óra helyreállítása a Melatoninnal.

A nobiletin egy polimetoxilezett flavon, amelyet fiatal citrushéjból izolálnak. Kimutatták, hogy neuroprotektív és antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, valamint elősegíti az egészséges gyulladásos reakciót.

Egy nemrégiben végzett preklinikai vizsgálat eredményei arra utalnak, hogy a nobiletin hozzájárulhat a perifériás cirkadián ritmus pozitív szabályozásához. Ez úgy történik, hogy közvetlenül aktiválja a testben széles körben expresszálódó egyedi receptorkészletet, ez kulcsszerepet játszik a cirkadián ritmusok szabályozásában.

Egy másik preklinikai vizsgálat igazolta, hogy a nobiletin szabályozza a cirkadián gének expresszióját, amelyek maguk kontrollálják minden más sejtben a specifikus cirkadián funkcióval rendelkező gének expresszióját. A cirkadián ritmust szabályozó gének egészséges expressziója támogatja az anyagcserét, a kognitív, a máj és a vese egészséget, és elősegíti az egészséges vérnyomás, koleszterin és triglicerid szint fenntartását.

Javasolt használat:

Olvassa el a teljes címkét, és használat előtt figyelmesen kövesse az utasításokat.

Vegyen be 1 kapszulát naponta, lefekvés előtt, vagy az orvos által javasolt módon.

A melatonin éjszaka ürül ki a tobozmirigyből, és az optimális eredmény elérése érdekében éjjel kell bevenni.

Egyéb hozzávalók:

Közepes láncú trigliceridek, növényi kapszula (hidroxi-propil-metil-cellulóz, klorofillin), mikrokristályos cellulóz, nátrium-alginát, karnaubaviasz, szilícium-dioxid.

GMO-mentes

Figyelmeztetések:

    Tartsa távol gyermekektől.
    Ne lépje túl az ajánlott adagot.
    Táplálékkiegészítők használatakor kérjük, konzultáljon orvosával, ha egészségügyi problémája van, ha terhes vagy szoptat.

Vigyázat: A termék bevétele után ne igyon alkoholt, ne vezessen gépjárművet és ne üzemeltessen gépeket.

Tárolja szorosan lezárva, hűvös, száraz helyen.

1 folyékony vegetáriánus kapszula:

Egy adagra jutó összeg% napi érték
Nobiletin [fiatal citrusfélékből (héjból]) 50 mg **
1,5 mg melatonin (mint MicroActive) **
**Napi érték nincs meghatározva