Kurkumin, kurkuma kivonat, Curcumin Elite, 60 db, Life Extension

Cikkszám: 737870240761
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Gyártó: Life Extension
15.380 Ft
Menny.:db
Kurkumin, kurkuma kivonat, Curcumin Elite, 60 db, Life Extension
15.380 Ft
Menny.:db

Leírás

Kurkumin, kurkuma kivonat, Curcumin Elite, 60 db, Life Extension 

Akár 45,5-szer nagyobb biológiai hozzáférhetőség
Gluténmentes
GMO-mentes
Vegetáriánus

Ezer éves hagyomány és kutatás vezetett ehhez: egy kurkuma kivonat, amely a kurkumavegyületek aktív formáinak több mint 45-ször nagyobb biológiai hozzáférhetőségével rendelkezik, amelyre szüksége van az egészséges gyulladásos reakció támogatásához és az egész test vitalitásáért.

A kurkuma egy évszázados ayurvédikus fűszer. A növény jótékony hatásai a kurkuma gyökérben található speciális hatóanyagokból, a kurkuminoidokból származnak. De ezek a kurkuminoidok kevésbé hatékonyak az emésztés során, korlátozva ezzel a jótékony hatásukat. A szabadalmaztatott Curcumin Elite™ formulánk megőrzi a kurkuminoidok biológiai hozzáférhetőségét – így Ön a lehető legnagyobb előnyt élvezheti!

A kurkuma kivonat görögszéna rostokkal kombinálva a Life Extension megalkotta a Curcumin Elite™-et: a valaha volt legbiológiailag leginkább hozzáférhető kurkumin-kiegészítőt.

A Curcumin Elite™ kurkuma kivonat előnyei:
• Elősegíti az egészséges gyulladásos választ
• 45-ször több biológiailag hozzáférhető szabad kurkuminoidot és 270-szer jobb felszívódást biztosít az összes kurkuminoidhoz képest

• Támogatja a szív- és érrendszeri egészséget, az agy egészségét és az immunválaszt

Görögszéna: Az Advanced Curcumin Elite™ titka
Az Advanced Curcumin Elite™ megvédi a szabad kurkuminoidokat a konjugációtól azáltal, hogy a kurkumint a görögszéna rostokkal kombinálja. Ezáltal a szabad kurkuminoidok biológiai hozzáférhetősége és szöveti eloszlása ​​nagyobb, mint a formulálatlan kurkumin, és sokkal tovább maradnak a véráramban. Ez a kurkumin kiegészítés révén átfogóbb, az egész test egészségének támogatását jelenti.

Javasolt használat:
Vegyen be egy (1) kapszulát naponta, vagy az egészségügyi szakember ajánlása szerint.

Nem tartalmaz:
Glutén, GMO-k és állati összetevők.

1 vegetáriánus kapszula:
Adagolásonkénti mennyiség % Napi érték
Curcumin Elite™ szabadalmaztatott CGM keverék
40% kurkuminoidot (200 mg) és 3% turmeront (15 mg) tartalmaz [kurkumából (rizómából)], 30% galaktomannánt (150 mg) [görögszénából (magból)] 500 mg *
*Napi érték nincs meghatározva.

Egyéb összetevők: Mikrokristályos cellulóz, növényi cellulóz (kapszula), növényi sztearát, szilícium-dioxid.

Figyelmeztetések:
Ne lépje túl az ajánlott adagot

Táplálék-kiegészítők használatakor konzultáljon orvosával, ha valamilyen egészségügyi állapot miatt kezelés alatt áll, vagy ha terhes vagy szoptat.