Barion Pixel
Menü

Kidbiotic Powder, probiotikus por gyermekeknek, 60 adag, Little Davinci

Ár:
27.740 Ft
Cikkszám: 026664014603
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Gyártó: DaVinci Laboratories of Vermont
Menny.:db

Leírás

Gyermeke bélrendszerében olyan organizmusok gyűjteménye található, amelyeket a tudósok mikrobiotának neveznek. A mikrobiotához tartoznak a jó baktériumok (probiotikumok) és a rossz baktériumok is. Gyermekének kiegyensúlyozott mikrobiotára van szüksége – rengeteg jó baktériummal – ahhoz, hogy nyugodt és koncentrált maradjon, erős immunrendszert építsen fel, és elkerülje a gyomorrontást. Ez csak néhány indok a gyermeke mikrobiótájának egészségének megőrzéséhez.
Az egyik módja annak, hogy gyermeke jobban érezze magát, ha probiotikus étrend-kiegészítőket ad neki, de ha nem szereti lenyelni a tablettákat, vagy túl fiatalok a kapszulák szedéséhez, ezt könnyű megtenni. A válasz a kidbiotikus por. Adagolja joghurtba vagy más ételekbe. Turmixba vagy vízbe is keverhető. Ízesítetlen, így nem változtatja meg az étel vagy ital ízét. Még a legválogatósabb gyerekek sem fogják tudni, hogy ott van, de Ön tudni fogja, milyen jót tesz a gyermekének.

A Kidbiotic por adagonként 10 milliárd CFU probiotikumot tartalmaz, kifejezetten gyermeke mikrobiótájának megfelelően. A por alakú probiotikumban található hat Lactobacillus és két Bifidobacterium törzs segít a gyerekek fürdőszobai szokásainak rendszeres megőrzésében, támogatja a hasi komfortérzetet, valamint javítja az agy egészségét, az immunitást és a hangulatot.
A Lactobacillus plantarum és a készítményben található számos egyéb probiotikum segítheti a gyermekek bélrendszerének egészségét. A táplálékérzékenység befolyásolja az emésztést, a hangulatot és a figyelmet. A probiotikumok erőddé változtatják a bélfalat, és segítik az egészséges bélrendszert.
Sőt, az L. plantarum és az L. reuteri megvédi gyermeke gyomrát, és még az egészséges fogínyt is támogatja. Az L. reuteri kiválóan segíti a gyerekek alkalmi székrekedését és hasmenését, míg az L. casei segít helyreállítani gyermeke bélrendszerének egészségét egy hasmenés után. A Lactobacillus fajok képesek kivédeni a nem kívánt mikroorganizmusokat.
A Kidbiotic por szintén tele van Bifidobacterium törzsekkel. Ezek az erős probiotikus organizmusok támogatják a gyermekek egészséges koleszterinszintjét. Ezenkívül tavasszal és egész évben elősegítik az immunitást, és kényelmesen és egészségesen tartják a gyerekek gyomrát.

A Kidbiotic por a következő esetekben ajánlott:

• Az egészséges emésztés támogatása gyermekeknél
• Rendszeres székletürítés ösztönzése
• Az immunrendszer egészségének erősítése
• Gyermeke agyi egészségének előmozdítása
• A fókusz és a koncentráció támogatása gyerekeknél
• Nyugodt és vidám hangulat fenntartása
Adja meg gyermekének a jó baktériumok védőerődjét, hogy elősegítse az egészséges emésztést, az immunrendszer működését és a pozitív hangulatot.

1 g:
Mennyiség adagonként
Fruktoologoszacharidok (FOS)
200 mg
Szabadalmaztatott probiotikus keverék 10 milliárd CFU
Lactobacillus acidophilus
Lactobacillus plantarum
Lactobacillus brevis
Bifidobacterium bifidum
Bifidobacterium longum
Lactobacillus bulgaricus
Lactobacillus reuteri
Lactobacillus casei
Egyéb hozzávalók:
maltodextrin, szilícium-dioxid

Javasolt használat:
Étrend-kiegészítőként a 4 éves vagy idősebb gyermekeknek napi 1 g-ot (kb. 0,25 teáskanál) keverjenek az ételbe, vagy az egészségügyi szakember utasítása szerint.

Kidbiotic Powder, probiotikus por gyermekeknek, 60 adag, Ha gyermekének bármilyen egészségügyi problémája van, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt elkezdi szedni ezt a terméket.