GlycoFlex Plus csípő- és ízületi támogatás macskáknak, 30 db, Vetri Science

Cikkszám: 026664003379
Elérhetőség: 23 pcs raktáron
Gyártó: Vetri Science
7.990 Ft
Menny.:pcs
GlycoFlex Plus csípő- és ízületi támogatás macskáknak, 30 db, Vetri Science
7.990 Ft
Menny.:pcs

Leírás

GlycoFlex Plus csípő- és ízületi támogatás macskáknak, 30 db, Vetri Science

Rendkívül erős ízülettámogató rágófalat macskáknak.

Alkalmazás:
Alkalmanként kellemetlen érzés és fájdalom
Idősebb macskák
Egészséges felépülés

A GlycoFlex® Plus egy fejlett formula, amely támogatja macskája ízületeinek egészségét, kényelmét és mobilitását. Klinikailag bizonyított összetevőket, köztük a Perna canaliculust, a kondroitin-szulfátot, a glükózamint, az MSM-et és az antioxidánsokat egyesíti, hogy maximális ízületi támogatást nyújtson minden korú, méretű és fajtájú macskának. A GlycoFlex® Plus természetes összetevőkből készül. Még a válogatós macskák is szeretik ezeket a finom halízű rágófalatokat!

Használati utasítás: 

Kezdetben: (4-6 hét)
Naponta 2 rágófalatot adjon 4,5 kg testsúlyonként.

Fenntartó: (a kezdeti időszak után)
Naponta 1 rágófalatot 4,5 kg testsúlyonként.

Ha naponta 1-nél több rágófalatot ad, ossza el délelőtt és délután között.

A GlycoFlex  rágófalatokban található jótékony tápanyagok segítik kedvence ízületeinek és kötőszövetének egészségének megőrzését. Ezek a kapszulák speciális összetevőkkel rendelkeznek, amelyek kulcsfontosságúak lehetnek a macska egészséges mozgásának és kényelmének fenntartásában. Nézzük meg részletesen, hogy mely tápanyagok találhatók meg ezekben a kapszulákban!

Perna canaliculus
Minden GlycoFlex kapszula a kizárólagos forrásból, Új-Zélandról származó GlycOmega márkájú Perna canaliculus-zöldajakagylót tartalmaz. Ez az ehető zöldajakagyló gazdag aminosavakban, zsírsavakban, polipeptidekben és egyéb fontos összetevőkben, amelyek nélkülözhetetlenek az egészséges kötőszövet fenntartásához.

Glucosamine
A glükózamin támogatja a porcok javítását a glikozaminoglikánok (GAG) termelésének serkentésével. Emellett segíti a hólyag és húgyutak egészségének fenntartását is.

MSM
Az organikus kén forrásnak számító MSM támogatja az ízületek és kötőszövet struktúráját. Az MSM fokozott elérhetősége összefügg az fokozott kényelemmel, mobilitással és kollagéntermeléssel.

DMG
Ez az alapvető tápanyag támogatja az energiaszinteket és az oxigén felhasználást, miközben antioxidánsként is működik, segítve a macskája ízületeinek egészségének megőrzését.