GlycoFlex CLASSIC, 600mg, 120 db, Vetri Science

Cikkszám: 026664155115
Elérhetőség: 76 db raktáron
Gyártó: Vetri Science
13.490 Ft
Menny.:db
GlycoFlex CLASSIC, 600mg, 120 db, Vetri Science
13.490 Ft
Menny.:db

Leírás

A GlycoFlex CLASSIC tabletta legfőbb előnyei:

A VetriScience Laboratories GlycoFlex Classic 600 mg egy rágótabletta, mely perna canaliculus hatóanyagot, az új-zélandi vizekből származó GlycOmega márkájú ehető zöld kagylót tartalmaz. 

Ez a hatóanyag biztosítja az alapvető tápanyagokat az ízületek rugalmasságának és erősségének megtartásáért. A 600 mg-os formulát állatorvosok ajánlják olyan kutyák számára, amelyek genetikailag hajlamosak az ízületi problémákra, valamint a vadász és a munkakutyáknak, melyek az ízületeik és a kötőszövetük számára fokozott terhelésnek vannak kitéve. A Glyco Flex Classic bármilyen korú kutya számára tökéletes kiindulópont az egészséges ízületek egész életen át tartó fent tartásáért.    

Az emberekhez hasonlóan a kutyák is az idő előrehaladtával hajlamosak érezni az éveket az ízületeikben. Az életkorral kapcsolatos súlygyarapodás következtében az egyes ízületekre gyakorolt terhelés fokozottá válik. A természetes ízületi károsodás megakadályozására, megelőzésként is nagy előnyt jelenthet a készítmény.

Az új-zélandi zöld kagyló fagyasztva szárításra kerül, így az egész organizmust tartalmazza, és számos tápanyagot biztosít az egészséges kötőszövet fenntartásához. Aminosavakban, polipeptidekben, természetes ásványokban, zsírsavakban, glükozaminoglikánokban, vitaminokban, glikoproteinekben, fehérje komplexekben, poliszacharidokban és az RNS és a DNS nukleinsavban gazdag. A Perna tartalmazza a glükozaminoglikánok összes főbb osztályát, valamint a kötőszövetet tápláló hialuronsavat. 

Ismert, hogy a Perna által biztosított tápanyagok más működést is támogatnak a szervezetben, például az érrendszert, a húgyhólyag és az immunrendszer működését, a spermiumok mozgékonyságát, valamint a bél egészségét.

A perna canaliculus összetevője nemzetközileg elismert gyulladásgátló tulajdonsággal rendelkezik, zsírsavak, glükózamin és a kondroitin természetes forrása.

A glükózamin segít kialakítani az egészséges porcot, valamint a kötőszövet kialakításához szükséges összetevőket is tartalmazza.

A gyártó VetriScience-ről:

A GlycoFlex gyártója, a VetriScience Laboratories vezető szerepet tölt be a háziállatok egészségügyében. A VetriScience több mint 40 éve vezető azáltal, hogy kivételes és innovatív kiegészítőket hozott létre az állatok egészségére és jólétére. Elkötelezettek abban, hogy csak tiszta és magas színvonalon vizsgált összetevőket használjanak a biztonságos termékek előállítására.

Elővigyázatosság:

Ha vemhes vagy tenyésztésre szánt állatok számára szeretné alkalmazni a készítményt, kérdezze ki az állatorvost.

A tablettát étkezés közben vagy azt követően kell beadni, így csökkentve a gyomor-bélrendszeri megbetegedések előfordulását. Csak állat számára használja fel. Gyermekek és állatok elől gondosan elzárva tartandó. Véletlen túladagolás esetén azonnal forduljon állatorvoshoz. Tárolja hűvös, száraz helyen. Védje a fagyástól vagy a szélsőséges hőtől.

Hatóanyag 1 tablettában:

Perna Canaliculus (GlycOmega Zöldkagyló) 600mg

Adagolás:

Kezdeti időszakban, első 4-6 hét:

14 kg-ig: napi 1 tabletta 

14-28 kg között: napi  2 tabletta 

28-45 kg között: napi  3 tabletta 

45 kg fölött: napi  4 tabletta 
 

Későbbi folyamatos szinten tartási időszakban:

14 kg-ig: napi fél tabletta 

14-28 kg között: napi  1 tabletta 

28-45 kg között: napi  2 tabletta 

45 kg fölött: napi  3 tabletta