Ginseng Energy Boost, 30 db, Life Extension

Cikkszám: 737870180593
Elérhetőség: Nincs készleten, 6-8 nap
Gyártó: Life Extension
9.999 Ft
Menny.:pcs
Ginseng Energy Boost, 30 db, Life Extension
9.999 Ft
Menny.:pcs

Leírás

Ginseng Energy Boost, 30 db, Life Extension

A Ginseng Energy Boost fermentált ginseng kivonata:
Segít a szervezetnek sejtenergiát termelni
Elősegíti a pozitív hangulatot és a stresszkezelési képességet
Támogatja az egészséges antioxidáns aktivitást
Javított biológiai hozzáférhetőséggel rendelkező ginzeng biztosítása

A Ginseng Energy Boostban használt autentikus fermentált Panax ginseng kivonat elősegíti a ginzeng aktív K vegyületének jobb felszívódását, amely valódi energiával töltheti fel sejtjeit – nincs szükség koffeinre.

A ginzeng egy adaptogén gyógynövény, amely elősegíti az egészséges energiaellátást, de csak az erjesztett ginseng kivonat hozza ki a legtöbbet a ginzeng biológiailag aktív összetevőiből.

A Ginseng Energy Boost-ban használt, fermentált, biológiailag hozzáférhető Panax ginseng kivonat stimulánsmentes egészséges energialöketet biztosít, valamint támogatja a pozitív hangulatot és a stresszre adott válaszokat.

Miért működik:
A ginzenget évszázadok óta használják egészségmegőrzésre. A Panax ginseng (más néven ázsiai, kínai vagy koreai ginzeng) nagy tiszteletnek örvend és népszerű (bizonyítékokkal alátámasztott) stresszkezelési és oxidatív folyamatok kiegyensúlyozó képessége miatt. 

A ginzengről azt is beszámolták, hogy segít a szervezetnek sejtenergia előállításában – és minél jobb minőségű a ginzeng, annál több lesz benne az energia. A Ginseng Energy Boost a legjobbak legjobbjait használja.

Panax ginzeng kivonat és ginzenozidok

A preklinikai kutatások azt mutatják, hogy a Panax ginseng kivonat támogatja a pozitív hangulatot azáltal, hogy segít szabályozni a hipotalamusz-hipofízis-mellékvese tengelyt, amely felelős a stresszre való reagálásért, kiegyensúlyozza a hormonszinteket, megőrzi az agyi növekedési faktorok egészséges szintjét, véd az oxidatív stressztől és elősegíti az egészséges gyulladásos reakciókat. 
Más tanulmányok azt mutatják, hogy a ginzeng elősegítheti az állóképességet. 

Egyre több kutatás jelzi, hogy a ginzenozidok, a ginzengből származó vegyületek támogathatják a mitokondriális energiatermelést és az egészséges glükóz-anyagcserét. 

A vizsgálatok azt is kimutatták, hogy a ginzeng és a ginzenozidok támogathatják az egészséges neurológiai funkciót. 

Fermentált ginzeng és K vegyület

A fermentált ginzeng egy olyan eljárás, amelyről kimutatták, hogy támogatja a ginzenozidokból előállított biológiailag aktív vegyület, a K. vegyület elérhetőségét és felszívódását.

Egy vizsgálatban a K vegyület szintje több mint 15-ször magasabb volt fermentált ginzeng esetén (a nem erjesztett fajtához képest).

Egy egészséges férfiakkal és nőkkel végzett placebo-kontrollos vizsgálat kimutatta, hogy a fermentált ginzeng-kiegészítő 14 napig tartó szedése elősegítette a testmozgás által kiváltott stresszreakció mérséklését, és támogatta a szervezet egészséges antioxidáns aktivitását. 

A Ginseng Energy Boost a legjobbat használja

A fokozott hatékonyság és a maximális hatékonyság érdekében a Ginseng Energy Boost erjesztett Panax ginzenget használ.

Ez a kiegészítés adagonként 200 mg fermentált Panax ginzeng kivonatot biztosít az ATP (adenozin-trifoszfát) termelésének ösztönzésére, amely az a tüzelőanyag, amelyet a sejtjei energiához használnak.


Napi adag: 1 vegetáriánus kapszula

Mennyiség adagonként
GS15-4™ fermentált ázsiai ginzeng kivonat (gyökér) 200 mg

Egyéb összetevők: mikrokristályos cellulóz, növényi cellulóz (kapszula), gumi akác, szilícium-dioxid, növényi sztearát.

GMO-mentes

Adagolás és használat:
Naponta egy (1) kapszulát vegyen be.

Figyelmeztetések:
TARTSA TÁVOL GYERMEKEKTŐL.
NE HALADJA TÚL AZ AJÁNLOTT ADAGOT.
Ne vásárolja meg, ha a külső tömítés eltört vagy sérült.
Ha valamilyen egészségügyi állapot miatt kezelés alatt áll, vagy ha terhes vagy szoptat, kérjük, először konzultáljon kezelőorvosával.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesítheti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot. Szorosan lezárva, hűvös és száraz helyen tárolandó.