G.I. Detox +, méregtelenítés, 60 db, Biocidin Botanicals

Cikkszám: 899870002135
Elérhetőség: Utolsó 1 pcs raktáron
Gyártó: Biocidin Botanicals
16.790 Ft
Menny.:pcs
G.I. Detox +, méregtelenítés, 60 db, Biocidin Botanicals
16.790 Ft
Menny.:pcs

Leírás

G.I. Detox +, méregtelenítés, 60 db, Biocidin Botanicals

A G.I. kötési aktivitása révén a Detox+™ kiemelkedő szerepet játszik minden eltávolítási stratégiában. A Biocidin által célzottan biofilmeken és mikroorganizmusokon végzett munkája során mobilizálja az LPS-t, fémeket, mikotoxinokat és egyéb nemkívánatos mikrobiális melléktermékeket, amíg a G.I. Detox™+ megbízhatóan megköt és tisztít. Ezáltal garantálja a kényelmet és a megfelelőséget a méregtelenítés során.
A termék kiegyensúlyozza a mikroorganizmusokat, szétszedi a biofilmeket, és biztosítja a hatékony méregtelenítést. A Detox+™ összetétele egyedülálló, széles spektrumú aktivitást biztosítva. Az összetevők között megtalálható a zeolit agyag, aktív szén, MMST szilícium-dioxid, almapektin, huminsav, fulvosavak és aloe vera. Ezek a hagyományos gyógyászatban régóta alkalmazott kötő- és méregtelenítő anyagok, amelyekre a modern kutatások is rámutatnak.
Egyetlen termék, számos előny: GI. A Detox™+ - Az egészséges méregtelenítés kulcsa.


Termék információ
Napi adag: 1 kapszula
Mennyiség adagonként
Szabadalmaztatott gyógynövény keverék: 500 mg
Zeolit agyag
Aktívszén
Aloe Vera gél
Apple Pektin
Szilícium-dioxid
Humic por

Egyéb hozzávalók:
Növényi kapszula (hidroxipropil-metil-cellulóz és víz)


     Tej/tejmentes
     Gluténmentes
     Szójamentes
     Kukoricamentes
     Mesterséges színek/ízek mentes

Javasolt használat
1 kapszula éhgyomorra egy teli pohár vízzel vagy egészségügyi szakember utasítása szerint. Vegyen be 1 órás szünetet az egyéb gyógyszerektől és kiegészítőktől.

Figyelmeztetések: Nem javasolt terhesség alatt. Bármilyen kiegészítő használata előtt konzultáljon orvosával, különösen, ha szoptat, egészségügyi problémája van vagy gyógyszert szed. Hagyja abba a használatát, ha mellékhatások lépnek fel. Tartsa távol gyermekektől.