Gaia Herbs Professional Solutions

A Gaia Herbs 1987 óta a Certified Organic (COG) gyógynövények és gyógynövénytermékek vezető termesztője és gyártója. Nyugat-Észak-Karolinában, egy érintetlen hegyi völgyben található a Gaia Herb Farm az egyik legnagyobb és legtermékenyebb kereskedelmi gyógynövényfarm az Egyesült Államokban. 250 hektáron több mint 50 növényt termesztenek, amelyek az Oregon Tilth által tanúsított biotermékek. A Gaia Herbs irányítja a termelés minden szakaszát a szerves talajdúsítási programoktól, a vetőmag kiválasztásán, a termesztésen és a betakarításon át a megfelelő betakarítási időre vonatkozó kutatásokig és elemzésekig.

Termékeiket mindig a Full Spectrum Potency szerint validálják, ami biztosítja, hogy a növény egyedi fitokémiai összetétele sértetlen maradjon. Soha nem tisztítják vagy különítik el a gyógynövény tulajdonságait, hanem olyan növényi termékeket készítenek, amelyek a természetet tükrözik.

2001-ben megváltoztatták a gyógynövények arculatát a Liquid Phyto-Caps, a folyékony kivonatok szabadalmaztatott adagolórendszerének bevezetésével. Ez az exkluzív technológia koncentrált folyékony kivonatot biztosít vegetáriánus kapszulában. 
Rendezés: