FidoSpore, probiotikum kisállatoknak, 30 db, Microbiome Labs

Cikkszám: 787790357018
Elérhetőség: Utolsó 1 pcs raktáron
Gyártó: Microbiome Labs
22.199 Ft
Menny.:pcs
FidoSpore, probiotikum kisállatoknak, 30 db, Microbiome Labs
22.199 Ft
Menny.:pcs

Leírás

FidoSpore, probiotikum kisállatoknak, 30 db, Microbiome Labs

Az első probiotikum kiegészítő, amely klinikailag bizonyítottan támogatja a kutyák emésztőrendszeri egészségét. A FidoSpore egyedi kombinációját tartalmazza a Bacillus subtilis HU58, Bacillus licheniformis (SL-307) és Pediococcus acidilactici probiotikumoknak, melyeket csábítóan ízesített és illatosított zsírszegény, legelőn tartott marhamáj kísér.

Egy kutya nemcsak jó hatással van az emberi pszichére, hanem rendkívül előnyös a humán bél mikrobiómára is. A kutyák kijárva a környezetbe, mikrobákat gyűjtenek az orrukra és szőrükre, majd ezeket hazaviszik a lakásba. Ezzel hozzájárulnak a bél mikrobiómánk sokszínűségének és erősítésének, de ne felejtsük el, hogy a kutyáknak is megvan a saját bél mikrobiómájuk.

Mi található benne?
A Bacillus subtilis HU58 és a Bacillus licheniformis (SL-307) mindkét spórákat termelő probiotikumok, amelyek emésztőenzimeket termelnek, támogatják az immunrendszert, rövid láncú zsírsavakat termelnek és fenntartják a bél védőrétegét. A Pediococcus acidilactici tejsavat termelő baktérium, amelynek számos előnye van a kutyák számára. Használták már olyan emésztési tünetekkel küzdő kutyák kezelésére, mint a székrekedés és hasmenés, valamint parvovírussal fertőzött kutyák esetén. A FidoSpore™-ban defattált (az élelmiszerből eltávolítják vagy csökkentik a zsírtartalmat), legelőn tartott marhamáj kivonat is található, amely az íz és az illat kedvéért került hozzáadásra.

A kisállatok számára kifejlesztett probiotikumok rendkívüli képességekkel rendelkeznek az emésztőrendszer egészségének támogatásában, különösen a kutyák esetében. A probiotikumok az állat immunrendszerével együttműködve támogatják az általános működést. A kutatások rámutatnak, hogy a FidoSpore™ és hasonló probiotikumok hatékonyak, biztonságosak és költséghatékonyak.

Adagolási útmutató:

MACSKÁK ÉS KUTYÁK: Napi egy kapszulát adagoljon kedvence táplálékához. A kapszula nyitható és a táplálékra szórható, vagy egészben lenyelhető. Az adagolás nem függ a testsúlytól.

Egy friss tanulmány kimutatta, hogy a FidoSpore™ jelentősen csökkentette a gyulladást, hasmenést és hányást mindössze 30 nap alatt a kutya bél mikrobiómájában fellépő egyensúlyhiány esetén.