Dr. Shade’s BitterX, folyékony gyógynövénykivonat, 50 ml, Quicksilver

Cikkszám: 653341624604
Elérhetőség: Nincs készleten, 6-8 nap
Gyártó: Quicksilver
20.599 Ft
Menny.:pcs
Dr. Shade’s BitterX, folyékony gyógynövénykivonat, 50 ml, Quicksilver
20.599 Ft
Menny.:pcs

Leírás

Dr. Shade’s BitterX, folyékony gyógynövénykivonat, 50 ml, Quicksilver

Minden 1 ml BitterX 410 mg szabadalmaztatott gyógynövénykivonat keveréket tartalmaz. Egy adag mérete 2 pumpálásnyi. Minden üveg 50 adagot tartalmaz.

A BitterX egy keserű tonik és négy klasszikus keserű növényi anyag erőteljes keveréke. A rendkívül népszerű Quicksilver Scientific termékre, a Dr. Shade’s Bitters No. 9-re épül. Ez az új keverék négy emésztést, májat, epehólyagot és vesét támogató növényi anyagot tartalmaz. A BitterX egy erősebb keserű kombináció, amely támogatja az egészséges méregtelenítéshez szükséges epeáramlást.

Ez a négy keserű gyógynövény szabadalmaztatott keveréke magában foglalja a pitypangot, amely támogatja a májat, a vesét és a hólyagot; tárnics, amely támogatja az egészséges epeáramlást; solidago, amely támogatja a húgyutakat és a veséket; és mirha széles mikrobiális hatása miatt. Édes narancs illóolajat adnak hozzá az ízért, és nyugtató, felemelő hatása lehet.

Mivel testünkben vannak keserű receptorok, amelyek azonnal reagálnak a keserű vegyületekre, Dr. Shade kifejlesztette a liposzómás BitterX-et a fokozott felszívódás és a szinte azonnali hatás érdekében. A liposzómák maximalizálják a biológiai hozzáférhetőséget és a sejtekbe történő szállítást. Ennek eredményeként a BitterX jobb felvételt és hatékonyságot kínálhat.

A Quicksilver Delivery Systems® a modern tudományt használja fel a természet erejének felszabadítására. A világ legfejlettebb foszfolipid-leadó rendszereivel a Quicksilver Scientific® kiegészítők segíthetnek foszfatidilkolinnal táplálni sejtjeit, mivel gyorsabban és hatékonyabban juttatják el az alapvető hatékony összetevőket.

Termék információ
Adagolás mérete: 1 ml

Mennyiség adagonként
Foszfatidilkolin (tisztított napraforgómag lecitinből) 35 mg
Szabadalmaztatott keverék: pitypang (gyökér), encián (gyökér), Solidago (légből készült részek) és mirha (oleogumi-gyanta) kivonat, édes narancs illóolaj 410 mg

Egyéb hozzávalók:
Glicerin, víz, etanol, E-vitamin (tokoferzolánként és természetes vegyes tokoferolként), akácgumi

Gluténmentes
Vegán
GMO-mentes
Allergénmentes
Szójafehérje mentes

Javasolt használat:
Vegyünk 1-2 pumpálásnyit szájon át naponta háromszor. Nyelés előtt 30 másodpercig tartsa a szájban. Ismételje meg a kívánt adagig vagy az egészségügyi szakember utasítása szerint. Éhgyomorra, étkezés előtt legalább 10 perccel. Felbontás után 60 napon belül fel kell használni. Ha terhes, használat előtt konzultáljon orvosával.