Daily Best Probiotic, napi probiotikum, 60 db, DaVinci Laboratories of Vermon (közeli lejárat: 2024.07., készlet erejéig)

Cikkszám: 026664017406-copy-1
Elérhetőség: Utolsó 2 pcs raktáron
Gyártó: DaVinci Laboratories of Vermont
19.299 Ft 15.439 Ft Kedvezmény: -20%
Menny.:pcs
Daily Best Probiotic, napi probiotikum, 60 db, DaVinci Laboratories of Vermon (közeli lejárat: 2024.07., készlet erejéig)
19.299 Ft 15.439 Ft Kedvezmény: -20%
Menny.:pcs

Leírás

Daily Best Probiotic, napi probiotikum, 60 db, DaVinci Laboratories of Vermon

Az összes probiotikum, amire szüksége van, egy kapszulában.

A Daily Best Probiotic-ban lévő probiotikus baktériumok jótékony hatásúak lehetnek az emberi szervezetre nézve. Ezek a baktériumok természetes módon előfordulnak az emberi bélrendszerben, és számos pozitív hatást gyakorolhatnak a szervezetre.
A probiotikus baktériumok fontos szerepet játszanak a bélflóra egyensúlyának fenntartásában, ami kulcsfontosságú a megfelelő emésztéshez és az egészséges immunrendszer működéséhez. Ezenkívül a probiotikus baktériumok segíthetnek a bélrendszer gyulladásos betegségeinek, mint például a Crohn-betegség vagy a colitis ulcerosa, tüneteinek enyhítésében.
A probiotikumok emellett hozzájárulhatnak az allergiás reakciók csökkentéséhez és a bőr egészségének javításához is. A kutatások szerint ezek a baktériumok képesek csökkenteni a stressz szintjét, valamint javítani az általános hangulatot és az agyi funkciókat.

Termék információ
Adagolás mérete: 1 kapszula
Mennyiség adagonként
Szabadalmaztatott probiotikus keverék (25 milliárd CFU) 120 mg
Lactobacillus plantarum, Lactobacillus casei, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium longum, Lactobacillus brevis, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus gasseri

Egyéb hozzávalók:
mikrokristályos cellulóz, hipromellóz (kapszula), leucin, szilícium-dioxid.

Gluténmentes
Vegetáriánus

Javasolt használat:
Étrend-kiegészítőként vegyen be napi 1 kapszulát étkezés előtt vagy közben, vagy az orvos utasítása szerint.

Figyelmeztetések:
Ha terhes vagy szoptat, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt elkezdi szedni ezt a terméket. Tartsa távol gyermekektől. Tárolja hűvös, száraz helyen.