D3K2, D-és K-vitamin , 50 ml, Quicksilver

Cikkszám: 793888084117
Elérhetőség: Utolsó 1 pcs raktáron
Gyártó: Quicksilver
24.099 Ft
Menny.:pcs
D3K2, D-és K-vitamin , 50 ml, Quicksilver
24.099 Ft
Menny.:pcs

Leírás

D3K2, D-és K-vitamin , 50 ml, Quicksilver

Szuper felszívódású fejlett D- és K-vitamin az egészséges csontokért

A D3K2 összetevői:
Támogatja a normál csontmátrix sűrűséget
Biztosítja a D-vitamin és a K-vitamin szuper felszívódó formáit
Segít az artériák egészségének megőrzésében
A D3K2 a D-vitamin és a K-vitamin két szuperfelszívódó formáját tartalmazza, amelyek együtt működhetnek az egészséges artériák fenntartásában és az egészséges csontok támogatásában azáltal, hogy hozzájárulnak a csontmátrix normál sűrűségének fenntartásához.

Szobahőmérsékleten tárolandó.


A K-vitamin és a D-vitamin hiánya a csontmátrixban kevesebb kalcium lerakódásához és a szövetek meszesedéséhez vezethet.

A D3K2 a D-vitaminnak és a K-vitaminnak két szuperfelszívódó formáját tartalmazza, amelyek együttesen támogatják a normál egészséges csontozatot és ellensúlyozzák a szövetek meszesedését.

Miért működik:
A K-vitamin és a D-vitamin hiánya csökkenti a kalcium lerakódását a csontmátrixban. A D- és K-vitamin-hiány a lágy szövetek meszesedésével és a csontok ásványianyag-sűrűségének csökkenésével jár.

A D-vitamin és a K-vitamin azonban egyaránt nélkülözhetetlen vitaminok a szervezet számára. A tény az, hogy ez a két vitamin egymástól függ, hogy a legjobb tudásuk szerint működjön.

Ennek az az oka, hogy a D-vitamin elősegíti a kalcium felszívódását, a K-vitamin pedig a kalcium csontokba történő lerakódásában játszik szerepet. A D3K2 a D-vitamin (D3-vitamin) és a K-vitamin (menakinon-7 vagy MK-7) két fejlett formáját tartalmazza az optimális hatékonyság érdekében.

Ezenkívül a D3K2 innovatív bejuttatási formátuma (a Quicksilver Delivery Systems™ által kifejlesztett) lehetővé teszi a D- és K-vitamin nagyobb felszívódását a szervezetbe és a sejtekbe. Ez pedig támogatja a felszívódott tápanyagok ideális működését.

A termék mögött rejlő tudomány:
A D-vitamint többnyire az emberi immunrendszer működéséhez és az egészséges csontozat fenntartásához elengedhetetlennek ismerik el. A D-vitamin egészségügyi előnyei azonban sokkal messzebbre nyúlnak, mint e két aggodalomra okot adó terület lefedése.

A D-vitamin receptorok legalább 36 féle testszövetben megtalálhatók, és több ezer gén génexpresszióját is befolyásolhatják. Néhány ilyen gének közé tartoznak azok, amelyek a szervezetben lévő méregtelenítő enzimekhez kapcsolódnak.

Kutatások kimutatták, hogy a D3-vitamin jobban növeli a szervezet szérum-25(OH)D-koncentrációját, mint a D2-vitamin (kalciferol).

Hogyan kell használni:
Vegyünk 1-2 pumpányit szájon át naponta egyszer. Nyelés előtt 30 másodpercig tartsa a szájban. Ismételje meg a kívánt adagig vagy az egészségügyi szakember utasítása szerint. Éhgyomorra, étkezés előtt legalább 10 perccel vegye be. Felbontás után 6 hónapon belül fel kell használni. Ha terhes, használat előtt konzultáljon orvosával.


Adagolás mérete: 0,5 ml (1 pumpa)
Mennyiség adagonként:
D-vitamin (kolekalciferol formájában [D3]) 62,5 µg (2500 NE*)
K2-vitamin (mint menakinon MK-7) 90 µg

*NE = nemzetközi mértékegység

Összetevők:
Stabilizátor glicerin, víz, etanol, emulgeálószer poliszorbát 80, közepes láncú trigliceridek, foszfolipidek (tisztított napraforgómag lecitinből), narancs (Citrus sinensis) és citrom (Citrus limon) héjolajok, kolekalciferol (D3-vitamin), természetes aroma-7, menaquion (K2-vitamin)

Ha terhes vagy szoptat, használat előtt konzultáljon kezelőorvosával.

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Figyelmeztetések:
A termék alkalmazása előtt konzultáljon egészségügyi szakemberével, ha Coumadint, warfarint vagy más véralvadásgátló gyógyszert szed. A túlzott fogyasztás hashajtó hatást válthat ki.

Tartsa távol gyermekektől.

Ne lépje túl az ajánlott adagot.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesítheti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.