Country Life

A Country Life célja a fenntartható gyártás a legmagasabb minőségű alapanyagok révén.

SZÉPSÉG BELÜL ÉS KÍVÜL – A bőrápolás támogatja a bőr mindhárom rétegét: a hámréteget, az irhát és a bőr alatti szövetet. Ahogy öregszünk, természetes kollagénszintünk csökkenni kezd, ami finom vonalak és ráncok megjelenését okozza a bőr felszínén. A Country Life a klinikailag vizsgált formulái innovatív kollagén-, C- és A-vitamin-keveréket tartalmaznak, amely elősegíti a természetes kollagéntermelés serkentését, valamint javítja a bőr megjelenését és simaságát.

FELELŐSSÉGTELJESEN KÉSZÜLT - Tanúsítvánnyal rendelkező gluténmentes és újrahasznosítható csomagolással készült termék gyártása támogatja a szélenergiát. A termékek nem tartalmaznak élesztőt, búzát, tejet, szóját, cukrot, tartósítószert vagy mesterséges színezéket, aromát, édesítőszert vagy magnézium-sztearátot.

AZ ÖSSZETEVŐK FRISSSÉGE - A nyersanyagtól az iparcikkeken át a palackozott és csomagolt termékekig a folyamat minden lépését figyelemmel kísérheti.

AZ ÖSSZETEVŐK EREDMÉNYESSÉGE – Összetevőik etikus forrásból származnak a legtisztább formájukban. Kiterjedt laboratóriumi vizsgálatokat végznek, hogy megbizonyosodjon arról, hogy tudja, mit kap, és hogy ez a legjobb.

GARANTÁLT MINŐSÉG – Minden palack tartalmazza az integritás zálogát, mert a Country Life-nál az integritás az első számú összetevő. Ön megérdemli a kiváló minőségű táplálkozást, amelyet kifejezetten a magas minőségi szabványoknak megfelelően alakítottak ki egészségének megőrzése érdekében. Annak érdekében, hogy termékeik folyamatosan a legmagasabb minőséget és hatékonyságot biztosítsák, biztosítják, hogy NSF-GMP-kompatibilis és USDA Organic tanúsítvánnyal rendelkező gyártóüzemet üzemeltetnek.
 
Rendezés: