COMPOSURE stresszoldó macskáknak, 30db jutalomfalat, Vetri Science

Cikkszám: 026664278135
Elérhetőség: 18 db raktáron
Gyártó: Vetri Science
4.270 Ft
Menny.:db
COMPOSURE stresszoldó macskáknak, 30db jutalomfalat, Vetri Science
4.270 Ft
Menny.:db

Leírás

A Composure  jutalomfalat a nyugtató hatású étrend kiegészítőként szolgálnak, amelyek a stresszes helyzetekben a segítik a megnyugvást.

Példul: Állatorvosi vizsgálat előtt. Újszülött érkezik a családba. Az ünnepnapokon vendégeket fogad. Viharos időben. Bármikor amikor a macskájának megnyugvásra van szüksége.

Három fő összetevő együtt dolgozik a megnyugvás támogatásán. Anélkül, amely befolyásolja a macska energiaszintjét vagy személyiségét. A Colostrum nyugtató komplex  BiopeptideBlend támogatja a stresszcsökkentést és a kognitív funkciót; Az L-theanin segít a szervezetnek más aminosavak előállításában, hogy a specifikus neurotranszmittereket egyensúlyba hozza; és a B-vitamin (tiamin) hatással van a központi idegrendszerre, hogy segítsen megnyugtatni az ideges állatokat.

Ajánlott 1-2 rágótablettát naponta.

A termék folyamatosan is alkalmazható vagy szükség szerint esetileg is adható. 

Az ajánlott napi dózis megduplázása vagy triplázása biztonságosan alkalmazható a megnövekedett stressz idején.

Hatóanyagok 1 adagban

Tiamin (B1-vitamin) 67 mg

Colostrum Calming Complex® biopeptid keverék 11 mg

L-teanin 10,5 mg

további összetevők: sörélesztő, kalcium-szulfát, repceolaj, csirkemáj ízesítés, citromsav, glicerin, maltodextrin, tokoferolok, propionsav, rozmaring kivonat, szilícium-dioxid, nátrium-alginát, szójalecitin, növényi olaj.

Csak macskáknál használható.

FIGYELMEZTETÉS: A terhességet vagy a tenyésztésre szánt állatok biztonságos használatát nem igazolták. Csak állatgyógyászati ​​felhasználásra.

VIGYÁZAT: Ha az állat állapota romlik vagy nem javul, állítsa le a termék adagolását és forduljon állatorvosához.

Hűvös, száraz helyen tárolandó.

FIGYELMEZTETÉS: Tartsa távol gyermekektől és állatoktól. Véletlen túladagolás esetén azonnal forduljon egészségügyi szakemberhez.