Canine Plus Senior multivitamin, 60 db, Vetri Science

Cikkszám: 026664011916
Elérhetőség: 6 db raktáron
Gyártó: Vetri Science
5.550 Ft
Menny.:db
Canine Plus Senior multivitamin, 60 db, Vetri Science
5.550 Ft
Menny.:db

Leírás

Ez az átfogó multivitamin támogatja az idősebb kutyák szívét, agyát, immunitását és általános egészségét.

A Canine Plus  Senior multivitamin a kutyák számára biztosítja a vitaminok, ásványi anyagok és omega zsírsavak egyensúlyát, amelyek megőrzik az idősebb kutyák egészségét kívül és belül. Az egyedülálló formula több mint 25 kulcsfontosságú tápanyagot tartalmaz, amelyek nem találhatók meg a legtöbb kutyaeledelben és a hagyományos multivitaminokban. Tökéletesen kiegészíti a házi és nyers étrendet is.

Az ízletes rágó falatok vitaminok, ásványi anyagok és omega zsírsavak egyensúlyát tartalmazza, hogy támogassa kutyája szív- és érrendszerét, emésztését és immunrendszerét.

Arginin, amely segíti a szervezet méregtelenítését, miközben segít fenntartani a hormonszintet és működést, valamint további immunfunkciót biztosít.

A B -vitaminok elősegítik az energiatermelést, ugyanakkor támogatják az idegrendszert, a bőrt, a bundát és az izomtónust. Az inozitolt, más néven B8-vitamint a kardiovaszkuláris és kognitív rendszerek további támogatása érdekében adták hozzá. A B-vitaminok elősegítik, hogy kedvenceink öregedésével csökkenjen a stressz szervezetre gyakorolt ​​hatása

Javasolt használat:

11,5 kg alatt :. . . . . . . . . . . . ½ rágó naponta.

11,5 -34 kg:. . . . . . . . . . . . . . . 1 rágó naponta.

34 kg felett :. . . . . . . . . . . . . Naponta 2 rágó.

Ha naponta több mint 1 rágó falatkát ad, ossza szét a délelőtt és a délután között az adagolást.