Ashwagandha Force, stressz ellen, 60 db, New Chapter

Cikkszám: 727783903549
Elérhetőség: Utolsó 2 db raktáron
Gyártó: New Chapter
16.600 Ft
Menny.:db
Ashwagandha Force, stressz ellen, 60 db, New Chapter
16.600 Ft
Menny.:db

Leírás

Küzdjön a stressz ellen ezzel a klinikailag vizsgált növényi adaptogénnel. Az egész gyógynövényből álló Ashwagandha-kiegészítő 5x koncentráltabb levél- és gyökérkivonattal készül, mindössze napi 1 vegán kapszulában.

- Koncentrált teljes gyógynövény kivonat
- Stresszkezelés, kiegyensúlyozott hangulat- és energiatámogatás

1 kapszula:
Mennyiség 1 kapszulánként % napi érték
Sensoril Organic Ashwagandha (Withania Somnifera) (gyökér és légi részek) vizes kivonat 125 mg •
• Napi érték nincs meghatározva

Egyéb összetevők: Organikus őrölt rizshéj és kapszula (pullulán víz, karragenán, kálium-klorid).

NSF által tanúsított gluténmentes; 100% vegetáriánus; nem tartalmaz mesterséges ízeket vagy színezékeket.

Figyelmeztetés: Mint minden étrend-kiegészítő esetében, e termék használatáról tájékoztassa egészségügyi szakemberét, ha egészségügyi problémája van, vagy gyógyszert szed. Ha Ön szoptat, terhes vagy terhességet tervez, konzultáljon egészségügyi szakemberével a termék használata előtt. Hagyja abba a használatát, és forduljon egészségügyi szakemberhez, ha mellékhatást vagy allergiás reakciót tapasztal. Ne lépje túl a javasolt felhasználást Gyermekek elől elzárva tartandó.

Mire jó az Ashwagandha?
Az Ashwagandha egy adaptogén, ami azt jelenti, hogy segíti a szervezetet alkalmazkodni a stresszorokhoz, és visszaverni azokat. Egy olyan világban, amely tele van kisebb-nagyobb stresszel, előfordulhat, hogy szervezete folyamatosan úgy reagál, mintha veszélyben lenne – és ez elsöprő erejű lehet. Ashwagandha segíthet. A legjobb Ashwagandha táplálékkiegészítő tiszta és erős, vegán Ashwagandhából készül, hogy megadja ennek az ősi, kiegyensúlyozó gyógynövénynek a teljes erejét.

Az Ashwagandhát ennek az erőteljes ájurvédikus étrend-kiegészítőnek a klinikai adagjával készítjük, hogy növényi eredetű stresszoldást és hangulattámogatást biztosítson. A GMO-mentes Ashwagandha tablettáink tiszta levél- és gyökérkivonatot tartalmaznak, hogy erősítsék a szervezet természetes állapotát. Képes kezelni mind a mentális, mind a fizikai stresszt.

Mitől más az Ashwagandha Force?
Enyhíti a stresszt ennek az egyedülálló gyógynövény adaptogén optimalizált napi adagjával,
kiváló minőségű, teljes gyógynövényből álló formában. A maximális hatás érdekében 5x koncentrált levél- és gyökérkivonatot használnak. Ez a szabadalmaztatott koncentrátum bioaktív vegyületek erőteljes profiljával büszkélkedhet, amelyek egyensúlyba hozzák és tónusossá teszik a szervezet rendszereit.

Az Ashwagandha klinikailag vizsgált adagja javítja a közérzetet és enyhíti a mentális és fizikai stresszt. Támogatja az energiát azáltal, hogy csökkenti a fáradtságot és fokozza a mellékvese működését (a szervezet stresszvédelmi rendszerének része).
Fenntartható forrásból származó gyógynövények és tiszta extrakciós eljárások, jót tesznek Önnek és a bolygónak.
A tiszta és hatásos teljes gyógynövénykivonat az egész növényből szállítja a vegyületeket, nem csak a gyökérből.